Imam ga na ponudi... Hitno mi treba sve o njemu... Motor od 95ks PSA..
Mini one 1.4, 2008
Collapse
X
-
Sigurno PSA motor ? Sestriću sam organizovao sređivanje nekog 2003. godište, bio Toyotin motor u njemu. O dizelu pričamo ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
dobro je ovo ajmo ekipo, koja ekipa
glavne boljke, elektricna servo pumpa, prasina od cetkica se zalepi na stampanu plocu i pravi kratak spoj. Kupiti polovnu je isto sranje, kupiti novu je 700+ eura a moze i stara da se reparira ako nije dugo radila u kratkom spoju.
izbegavati automatski menjac
lanac motora klapara u leru ali ne znam da li to vazi za taj 1.4 motor za brisace.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
moja preporuka ostavi se toga,šta se tiče lanca nije ga problem zamijeniti
kod nas u intercarsu je set 600kn,ali sam motor voli ********ti,a neznam nikog
ni u ovlaštenim servisima tko ga voli,bez obzira jel ugrađen u minija ili nekog iz
psa grupe.nedaj bog da ideš mijenjat gumice ventila ili bilo šta po glavi,kad mu
s****š valvetronic više ti ni psihijatar neče pomoči.
Comment
-
-
to se kupuje novo i vozi se dok traje garancija. I ne samo mini vec sve. To sto mi zivimo u supku poznatog svemira je druga prica.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
inače nije nerješiv motor ako mijenjaš karike uzmeš novu glavu koja je oko 18000kn a polovni motor oko
800 do 1000e.ja imam novu usisnu bregastu i dajem ju za 150e u dobre ruke ako se netko želi baviti sa
tim meni je jedan bio dovoljan do penzije nabijem na kur konstruktora.
Comment
-
-
Ovaj mini je generalno u veoma dobrom stanju... Prava km oko 110000, sve zaista uredno, pažnju mi je privukla prazna kantica od ulja u gepeku, shell 5-30, pitam vlasnika, on kaze da je sipao litar ulja na oko 4000 km i da su mu u servisu rekli da je to normalno... Posle primetim i nekakav slab dim plavičaste boje... Onda rešim da se obratim vama... Žao mi minija, stvarno je dobar, a mislio sam da ga uzmem u račun za moj BMW 116 i...Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment