Poštovani, hteo bi bratu da kupim supermoto motocikl.
Gledam i nove i polovne, a nerazumem se u to.
To biće poklon, procenio sam da voli oštre linije motora, pokazivao sam mu neke slike, nekih motora, njemu se svidja ducati, mv agusta, kawasaki H2,kawasaki zx10rr i kawasaki zx10r se.
Polovno koji zna a novi se vrte oko 25000eura.
Kawasaki h2 nemogu, dosta je skup.
I da mi kažete odela sa zaštitama i kvalitetne shoei i arai kacige gde se mogu kupiti.
Odelo hoće crno, karbon boja i tamno sivo.
Ja sam nešto gledao, ali nije to što treba.
Od prošlog posta što sam pitao za suv dzipove nema ništa, nemogu da vozim zbog zdravstvenog stanja.
Motocikl biće na moje ime i ja ću održavati, a njemu ću dati ovlašćenje da može da vozi, jer ja i da hoću nemogu.
Kažite mi najbolje šta je, gledao sam ducati 998 ima dva klipa, nešto tako, lagan je a čuje se kao pegla.
On voli te zvukove motora i oštre linije.
Koji je najbolji auspuh za to.
Akrapovič je dosta skup jer je karbonski.
Izvolte komentare.
Pozdrav.
Gledam i nove i polovne, a nerazumem se u to.
To biće poklon, procenio sam da voli oštre linije motora, pokazivao sam mu neke slike, nekih motora, njemu se svidja ducati, mv agusta, kawasaki H2,kawasaki zx10rr i kawasaki zx10r se.
Polovno koji zna a novi se vrte oko 25000eura.
Kawasaki h2 nemogu, dosta je skup.
I da mi kažete odela sa zaštitama i kvalitetne shoei i arai kacige gde se mogu kupiti.
Odelo hoće crno, karbon boja i tamno sivo.
Ja sam nešto gledao, ali nije to što treba.
Od prošlog posta što sam pitao za suv dzipove nema ništa, nemogu da vozim zbog zdravstvenog stanja.
Motocikl biće na moje ime i ja ću održavati, a njemu ću dati ovlašćenje da može da vozi, jer ja i da hoću nemogu.
Kažite mi najbolje šta je, gledao sam ducati 998 ima dva klipa, nešto tako, lagan je a čuje se kao pegla.
On voli te zvukove motora i oštre linije.
Koji je najbolji auspuh za to.
Akrapovič je dosta skup jer je karbonski.
Izvolte komentare.
Pozdrav.
Comment