Kupio bi limuzinu visoke klase polovnu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Talon
    CBC Početnik
    • 13.10.2018
    • 3
    • Srbija
    • ...

Kupio bi limuzinu visoke klase polovnu

Gledam na oglasima, gledam nove limuzine i uporedjujem, za novo nemam ali za polovno imam i mogu da iskeširam maksimum 65k€.
    Ulaze u opticaj Volvo, SAAB, Mercedes, Audi;sve ostalo nesvidja mi se, BMW je dobar ali u zimskom periodu ako se zaglavi negde mogu da se slikam, selfije da pravim.
    Gledam dizel isključivo samo automatik, benzinci su jeftiniji za održavanje ali osetno više troše, gledano kroz 100k km predjenih, a na 100km razlika je zanemarljiva.
    Nisam od onih što stiskaju papučicu u patos, ja na autoputu ne prelazim 150,najviše što sam vozio je 170.
    Neuživam u brzoj vožnji i ne pronalazim se tu. Mnogi mi kažu stisni malo gas, ja im kažem plati pa klati, stisni tvoje, ja moje čuvam. Volim da izadjem sam, da sipam i da ne očekujem preveliku sumu novca potrošenu za gorivo. Da nadjem nešto mlado u neki restoran da izvedem pa u hotel malo, pa malo vozikanja. Žena to zna već ali šta da radim.

Audi A6 allroad karavan mi se svidja, voleo bih da nije karavan, pretežno 2014-to godište 3.0 V6 dizel

Onda Audi A6 limuzina 3.0 dizel 4*4
    Onda Audi A8L limuzina 3.0 dizel 4*4
    Onda Audi A7 limuzina 3.0dizel 4*4
    Audi RS7 4*4 ali to nije za moj standard
    Volvo S90 2.0 dizel 2018-to
    Mercedes S350d 4matic 2015-to-2016-to
    Mercedes S400d 4matic 2015-to-2016-to

Kažu da ovi mercedesi što sam ih nabrojao da su 4*4 ali ako su zaista i 4*4 i 4*2,opet nekako nema šta da traži baš po velikom snegu kao audi quattro.
    Gledao sam audi A6 allroad u duboki sneg do visine haube ide kroz sneg kao da je greder a unutra udoban a nije na nivou luksuza mercedesa.
    U Audi A7 sam sedeo pozadi, radije ne bih sedeo pozadi, auto je stvarno lep pozadi podseća na staru škodu.
    Mercedes bio bi prava mera još da može po snegu da ide bez problema, računam na minimum 30cm snežnog nanosa sa ledom.
    Volvo mi se isto svidja ali zadnja sedišta su jadna kao kod BMW-a, ima samo prednju vuču. Hoću kad već plaćam masno da kupim nešto u čemu mogu da se dobrano opustim.
    Kad bi spojili mercedesov luksuz s klase i karoseriju, motor mercedesov a menjač i diferencijal audijev.
    Meni se kod audija svidja samo quattro pogon jer je stvarno moćan, ne plašiš se kakvo vreme dolazi, samo odgovarajuće gume i to je to.

Neznam vama se obraćam da mi date savet, kažete šta vi iz vašeg iskustva znate o tim automobilima.
    Koliko često se kvare, na šta obratiti pažnju, koji je bolji zarad čega da žrtvujem jedan dobar po nekom mišljenju za drugi sa nekom boljom tehnologijom.
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ja sam odobrio temu a nisam ni čitao... kriv sam priznajem
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Talon
        CBC Početnik
        • 13.10.2018
        • 3
        • Srbija
        • ...

Što smešno, što nije neki puno 1.3mjet jer to, ili? To vozi žena grande puno, meni ne pada napamet to da vozim,

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Talon View Post
          Kad bi spojili mercedesov luksuz s klase i karoseriju, motor mercedesov a menjač i diferencijal audijev.
          Mada, kažu da će nešto slično da rade 2020.
          ex SAABotražitelj

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Originally posted by Dora View Post
            Ja sam odobrio temu a nisam ni čitao... kriv sam priznajem
            klecanje na caurama. nema druge.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
            X