Auh pa ovo je staro ko biblija. Mada dosta dobro izgleda na slikama. Ima ugradjen plin ali verovatno nije atestiran pa je izostavio da napise.
Automobil do 1000 evra
Collapse
X
-
Moze li se registrovati ako nije atestiran plin?
I sta je potrebno oko atesta,neki papiri od majstora koji je radio?
Da znam sta sta raziti od prodavca.
Gde se nalazi broj motora,sasije?
Hteo sam da pogledam lanciu ali vlasnik trazi 1200e,sto je po meni mnogo.
Sto se tice godina,prijatelj je uzeo cordobu ocuvanu,sredjenu 1997,zamenio samo jedan selen blok.
Ja sam uzimao punto 2004 i prodao kad sam video koliki je krs.Last edited by Max82; 02.12.2018, 21:29.
Comment
-
-
Last edited by Max82; 05.12.2018, 15:28.
Comment
-
-
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.
Last edited by Max82; 07.12.2018, 19:01.
Comment
-
-
Druže, dok ti razmisliš devalviraće evroŠalim se malo, ali kola se kupuju tako što ideš da ih gledaš ako su ti u blizini. Slike pokazuju bolje stanje nego u stvarnosti, a jedino sam ja podjednako ružan
Pitam se da li stvarno želiš da kupiš auto ili si samo dokon pa prekraćuješ vreme jer ne vidim da imaš bilo kakav kriterijum za izbor vozila. Nekako mi ne ide, recimo, Panda i Vektra u isti koš, a ni cene se ne uklapaju u ono "do 1000 evra".
No, ša god da je, meni ne smeta.Last edited by stevak; 07.12.2018, 20:30.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Kakav je neon za odrzavanje i po pitanju kvarova,negde sam video da je covek spustio cenu na 1000e.
Ako nije nesto opasno da odem sutra da ga pogledam?
Comment
-
-
Imam utisak da ti je cilj potrositi iljadarku pa makar sta kupio... Koji su ti kriterijumi uopste?
Sent from my E2105 using TapatalkEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
Comment