Pozdrav. Planiram da kupim automobil u cenovnom rangu do 6000eura u Srbiji. Najviše sam iskreno razmisljao o Golfu 6 jer sam mladji, a automobil izgleda atraktivno i poprilicno privlacno. Razmisljao sam o 1.6TDI motoru ali citao sam da to rizična kupovina (kao i svaki dizel), da moram paziti na dizne, egr ventil, plivajuci i da skuplji za odrzavanje. Posle sam gledao 1.4 klasicnog benzinca 80ks pa me zanima misljenje o tom autu, ne prelazim mnogo i zanima me kako se ponaša i koje su cene malog i velikog servisa. Trenutno ga trazima na oglasima ali nigde ne mogu nadjem verziju sa komandama na volanu i uopsteno malo boljom opremom od osnovne, da li uopste postoje sa boljom opremom? Kakva mu je potrosnja i ima li mane vece koje su uobicajne? Da li je bolja kupovina od 1.6TDI posto ne prelazim godisnje nesto mnogo. Kako je vaše misljenje o Turbo benzincima i kolika je cena njihovog odrzavanja ? Imate li neki predlog za auto u ovom cenovno rankgu do 1.6 motora
Kupovina golfa
Collapse
X
-
taj 1.4 je mrtav konj. Jednostavan motor, mator, nema sta da se pokvari al brate, vidi brdo pre tebe.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
Comment