Navigacije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milos6688
    CBC Početnik
    • 15.09.2020
    • 2
    • Valjevo
    • audi

Navigacije

Caoo svima

Skoro sam kupio novi automobil, Ford FOCUS 2015. godiste.. Nisam ranije imao iskustva sa Fordom i voleo bih da cujem vase misljenje.

Pored toga zeleo bih da kupim i dobru navigaciju koja ce mi pomoci u laksem snalazenju.. Bas zato sto nemam iskustva sa ovim automobilom ne znam koja bi mu navigacija najbolje odgovarala.

Malo sam guglao i naisao na jedan sajt pa bih zeleo da pitam ima li neko iskustva sa istim?

Sajt koji sam pronasao je
    HTML Code:
    https://povoljne-navigacije.com/collections/navigacije-ford
    Pozdrav od Milosa iz Valjeva.
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Od mene preporuka za Garmin navigacije. Jesu skuplje od ostalih ali daju ti dozivotno azuriranje mapa sto je meni vrlo bitno.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Potraži još, tih namenskih radio-android uređaja ima za manje para. Sve su to kineski uređaji, ali ne mora da znači da su lošiji od onih što Ford ugrađuje, štaviše, baš budu problematični ti originali.
      Pošto budu pod Android sistemom, može ti se ubaciti u njega Igo, malo teže Tomtom,a Garmin ne može. Neki vole i Sygic ili Navione, ali to su već finese, svi ozbiljniji se uglavnom baziraju na Here (Igo), ili Tomtom mapama, google maps je kao treći. Zbog nedovoljno podataka, o lokalnim putevima i intenzitetu saobraćaja u Srbiji i regionu, ljudi se razočaraju kako ponekad loše naprave rutu, naročito kad preračunaju u vožnji a ti ne pogledaš, pa završiš u nečijem dvorištu. To su samo programi, nije veštačka inteligencija .
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Kao i kod mobilnog, gledaj da imaju barem 2 Gb ram-a, a i toliko već postaje pretesno za android 10
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Djordje21
          Tek je upao...
          • 12.10.2020
          • 1
          • Beograd
          • citroen

Navigacija za Citroen C4

Pozdrav svima
          Vidim da imate iskustva sa navigacijama..potrebna mi je pomoc,treba mi navigacija za Citroen C4.
          Imate li neku pouzdanu preporuku?

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Nisi bio precizan: koji C4, kakva navigacija, zasebna ili multimedija koju hoćeš da ubaciš umesto postojećeg car stereo uređaja?

Comment

• Milos6688
              CBC Početnik
              • 15.09.2020
              • 2
              • Valjevo
              • audi

odgovor

Dragi Djordje..i mene interesuje koji tacno citroen i kakva su ti iskustva?
              Mogu da pomognem samo mi trebaju detalji.

Pozdrav

Comment

Working...
              X