Sta sad?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

javi koliko moze da razvije
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• TheWickerMan
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2007
      • 791
      • DE
      • AR Giulietta TCT

A šta, ti kao ne znaš koliko može da razvije?

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Dripac jedan.

Ha

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Testirao nešto kao ovo ceo dan
          Hyundai od 2016 do 2022 | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.

ali novo. Odnos uloženo dobijeno super.
          Drugar vozi Velostera, meni malo čudan, ali se možda uklopi u cenu.
          Novi Civic, a da valja, mislim da ti se ne uklapa u budžet.
          Mazda 3 ima čudnu motorizaciju i manu nekako slabašne limarije, ali je po meni najbolje spakovan vozački paket.
          Ponavljam, Toyota nema ništa uzbudljivo.
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Elantri ima jos nekoliko komada,preminum je zanimljiva opcija, to cu sledece nedelje da probam, bas deluje lep odnos cena/dobijeno. za par meseci stize nov model koji ce u osnovnom paketu biti oko 20 000 e. Mazda je zanimljiva prica, njihova folizofija nije down sizing nego right sizing, dizajn je bas ono kako treba, kval;itet svega je porastao, ali jos uvek boluju od limarije, mada manje.

Toyota je najmanje vozacka, ali je Toyota, vozis i ne mislis ni o cemu
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Probao Corolle. 1.2T ia lepu trurbo rupu, nesto kao krater. Dok ukapira da treba da povuce, vecnost. Ocigledno da ako se zele neke performanse, moraju se lepo dozirati obrtaji, onda moze da bude zanimljiva, ali je ipak samo 1.2 sa 116ks, Hb je malo tvrdji i skuceniji.

Sedan (2020) sam probao sa 1.6, 132ks iz prethodne generacije corolla/auris, klasicno ide nije trkac kao neka Honda, ali se zna sta se ocekuje i da ce se dobiti ekonomija ( sedi, vozi i ne misli). Meksi od HB, drugacija i sedista i kome je bitno vise mesta pozadi, a i pregledniji je od hb.

Sve u svemu, u odnosu na prethodnu generaciju, a imao sam Aurisa je lep pomak napred u smislu da je vise vozacko okruzenje i da ceo auto i spolja i iznutra (pogotovo hb) nije dosadan kao ranije.

Nova opcija je 1.5, 3 cilindra bez T sa 125ks. nisam probao, verovatno je nalik ovom 1.6 ali sa vise buke i manje snage. Sigurno je to sastavljeno kako valja, ali bi verovatno pravi pogodak bio da ima T.

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ovaj 1.6 133 konja kod Toyote ume da bude ozbiljan potrošač, znam iz više slučajeva. Njega bih preskočio.

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Kod mene je Auris bio sasvim korektan, oko 8 grad, tako da su mi iskustva pozitivna, jedino sto nije zivahan kao Civic 1.8.

Comment

• Ji 4Tze
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 806
                    • bg
                    • Honda CR-V 4WD

Ne kapiram foru, nećeš Hondin 1.0T a gledaš 1.6 atmo od Toyote...?
                    "nije trkač" pa ja ne znam neki motor da je 130+ KS a da je tupaviji, možda 1.6D kod Škode

Ja bih išao na Mazdu 3 ako odgovara nedostatak prostora na zadnjoj klupi

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Nsam rekao da necu, nego nisam jos imao prilike da probam, a ima samo 1 primerak da je na prodaju i iskace iz budzeta. Kako sleduje pad redovnih prihoda, plan je da se pazari nesto sto ce se koristiti nekoliko godina, da se moze opusteno koristiti i da ne bude odrzavanje kao npr za BMW 1 ili 3.

Od konkretnih primeraka civic 1.0 je sa 55k km, toyote koje sam gledao su po 6k km i za 3000e jeftinije, tj 20ak%. i to mi utice, sada treba ukljuciti i racio.

Mazda 3, takodje u ponudi samo 1 komad, a za slicne pare civic 1.5 2017

Logicno je da se ne ide na dizel jer ni godisnja km nece biti spektakularna.

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

Originally posted by sri98 View Post
                        Kod mene je Auris bio sasvim korektan, oko 8 grad, tako da su mi iskustva pozitivna, jedino sto nije zivahan kao Civic 1.8.
                        Ako ti je grad pretežna vožnja autoput što imaš ti, nije ti merilo. Znam ove neke farmaceute koji cepaju od DZ do apoteka, pa to je zimi horor, preko 12L, a i u julu isto. Tačno je da kada piče za Zlatibor po ograničenju, ne pređe 7L.
                        Ja bih birao moderniji agregat.

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Jeste auto put ai u 7 i nesto i 15 i nesto , a i sluzbeni automobili bas i nisu parametar jer kao sto tim farmaceutima trose koliko hoces, i kod mene sluzbena octavia u gradu ide od 14 lit

Dalje - Elantra malo veca od corolle, zanimljive mogucnosti podesavanja sedista, od crx do punta, ne pamtim da sam video toliki hod sedista gore - dole. Ima 300 svasta od dugmica i slicno, sve je to drasticno bolje nego u previm accentima ili getzu, ali je mrtav, deluje mi kao da ima 200kg vise od corolle.

probao sam auto sa 9500km i defitivno je da uz sav napredak nisu sa materijalima enterijera stigli Japan jer sam video da se sva 3 prstena na komadama klime klate. T kod japanca ili nemca ne moze da se desi ni posle 20 god. Cini mi se da bi unutra posle 5 god izgledao kao Honda posle 20. cena jeste povoljna, ali ipak je nekih 1000 vise za Hondu ili Toyotu u sustini jeftinije pa i sa manje opreme.

Dodatna stavka je da im je malo cudna politika zaposljavanja i obuke osoblja. Ima njih par po 200 kubika u usnama, a decak koji radi prodaju nema ideju da posto ne zna cenu fara ili plocica, makar kaze - sacekajte minut, 2, da proverim u servisu koji je na 13 metara od njega.

Nastavak sledi - pojavio se primerak 1.5T koji je skup za trenutni budzet, ali nece skoditi da se proba sa cenkanjem

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Lici kao da ovde pisem sam sebi, ali ce mozda nekad nekom da znaci pisanija.

Civic 1.5t, 182 ks, 2017

Ide kao blesav i treba imati mozga da se ostane u nekom ekonomicnom koriscenju. Milina za padanje kod presretaca i kamera.

300 svasta od opreme ukjucujuci siber i bezicno punjenje tel, gomila skracenica od ABS na dalje. multimedija po brzini se vidi da je starije generacije, a za nase trziste ce se sigurno naci neko ko ce je podesiti na cirilcu kao sto je bio ovaj.

Lepo podesavanje sedista i volana, generalno niska pozicija sedenja, uzivanje za voznju, ali preskupo. konkretan primerak je bio blago zveknut napred i pozadi sto je prodavac sa zadovoljstvom poricao. Vidi se po branicima, migavcima napred, zadnjem podkril....

Naravno, nakon uvoza je oteran u neku perionicu gde su mazali kozu na volanu sa sredstvom za platiku pa je volan u tufnama.

Comment

• Eon
                              Moderator
                              • 10.03.2005
                              • 4225
                              • Beograd-NBG-44
                              • Superb 2.0 4x4 DSG

Na tu težinu, prava snaga. Meni ovih 190ks postalo slabašno.

Comment

• sErGiO
                                Moderator
                                • 30.01.2007
                                • 2769
                                • Neko selo pored Beogr
                                • Alfa Romeo 156SW

@sri
                                Samo ti piši, zanimljivo je za čitanje. Šta ćeš kad sirotinja nema mnogo dodira sa modernim kolima pa nema baš mnogo toga pametnog da ti kaže

Comment

Working...
                                X