Bolje se vrati na nesto od predloga sa prve dve strane
Automobil za pocetnika do 80kw i 1800e
Collapse
X
-
-
-
Stariji covek sa astrom i android muzikom? ili je freak za gedzete ili ima sina (unuka) koji je astru lepo razradioJos ako ima i ambijentalni LED....
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Da ne otvaram temu,gradsku autimobil,do 2000e,pogodan i za putovanja do 100/200km sa jeftinijim odrzavanjem,motor na lanac.
Znam da yaris 1.0 spada tu,micra 1.0 mada najvise odgovara corsa c 1.2 16v s petoro vrata,koliko znam i ona je na lanac.
Nesto cetvrto?
Comment
-
-
Godinu dana nisi resio auto za pocetnika? Ne verujem da ces dobiti neko novo misljanje. Sta god da se kupi, racunaj jos jedno 300e da se nesto sredi jer je sve to staro po 20ak godina i preslo do Meseca i nazad.
Generalno, Yaris i Micra su pouzdaniji od Corse i svi su sa 5 vrata.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Sta je to manje pouzdano na Corsi 1.2 od 55kw?
Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
panda sa 1,2 benzincem ili 1.3 dizel. 4 vrata,pouzdan,bas jeftin za odrzavanje,jeftiniji od japanaca isto godiste.
a i poviseno se malo sedi, klirens mu je veci.bolje i za pocetnike.
generalno sa svakim ispravnim automobilom mozes i na kraj sveta,ne znam kakvi su to automobili za do 100-200 kmLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ovo je za drugog prijatelja znaci manja registracija,bez velikog ili sa jeftinijim velikim servisom,manje gume,pozeljno da nije fiat...
Elem imao sam to sranje 2004 sa 1.2 8v na kom kad pukne zupcasti ne dolazi do havarije medjutim truo,riknuo abs i senzori,servo...mozda bi mogla lancia sa troja vrata,ima mesta, sa tim motorom,mozda imaju bolju limariju i da je iz Italije,nemacka vozila trpe puno soli.
Znaci yaris 1.0 ima lanac
micra 1.0 ima lanac
a oni motori sa 1.3?
Corsa 1.2 je isto sa lancem.
Mozda smart for four oni imaju neki motor na lanac,osnova mu je micubisi colt?
Comment
-
-
Generalno sva vozila koja dolaze iz Nemačke, Austrije, Švajcarske...imaju bar poneki problem sa limarijom. Retko koji auto nema, naročito stariji automobili. Ja sam pre 6-7 godina kupio Lanciu Y 2001. godište i bila je bez tačkice rđe, ali je došla iz Italije. Inače i to je sasvim solidan automobil za početnika.
Comment
-
-
Originally posted by megan82 View PostOvo je za drugog prijatelja znaci manja registracija,bez velikog ili sa jeftinijim velikim servisom,manje gume,pozeljno da nije fiat...
Elem imao sam to sranje 2004 sa 1.2 8v na kom kad pukne zupcasti ne dolazi do havarije medjutim truo,riknuo abs i senzori,servo...mozda bi mogla lancia sa troja vrata,ima mesta, sa tim motorom,mozda imaju bolju limariju i da je iz Italije,nemacka vozila trpe puno soli.
Znaci yaris 1.0 ima lanac
micra 1.0 ima lanac
a oni motori sa 1.3?
Corsa 1.2 je isto sa lancem.
Mozda smart for four oni imaju neki motor na lanac,osnova mu je micubisi colt?
Comment
-
Comment