Zdravo, nov sam na forumu nadam se da nije problem jer otvaram odmah temu, ali sve u svemu imam zelju da kupim kao prvo auto jugo 55, zanima me saveti strucnjaka jer bih bio spreman da dam oko 700 evra za njega.
Zanima me sledece:
Da li vredi toliko ili cak vredi vise jer zelim jugica u super stanju(znaci ne onaj sto je bio pod tovar po njive i odatle do pijac)vec lepog nekog jugica.
Na sta trebam obratiti paznju, specijalno zbog delova koji trebaju zbog tehnickog.
Da li mi je bolja solucija da uzmem plin jer mi svi stariji to predlazu jer navodno puno trosi ali bas mi je mrsko da ga vozim na plin jer plin ne volim uopste.
Hvala puno na odgovorima unapred ako se dosetim jos nesto napisacu.
Zanima me sledece:
Da li vredi toliko ili cak vredi vise jer zelim jugica u super stanju(znaci ne onaj sto je bio pod tovar po njive i odatle do pijac)vec lepog nekog jugica.
Na sta trebam obratiti paznju, specijalno zbog delova koji trebaju zbog tehnickog.
Da li mi je bolja solucija da uzmem plin jer mi svi stariji to predlazu jer navodno puno trosi ali bas mi je mrsko da ga vozim na plin jer plin ne volim uopste.
Hvala puno na odgovorima unapred ako se dosetim jos nesto napisacu.
Comment