fiat tipo 1.9 td

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kolja
    CBC Član
    • 07.02.2006
    • 50
    • Novi Pazar

Jutros sam bio kod vulkanizera,prosirio je centralnu rupu za po 2 mm na sve cetiri felne i sada je sve ok.Za Alfu treba sutra da se dogovorim sa likom.Tipo je izuzetan auto ali dizel motor nije za mene.Volim da mu dusu vadim i bojim se da mi nece jos dugo trajati.Sto se tice potrosnje to uopste ne gledam.Imao sam Saab 9000 CS 2.3 turbo 200 konja bato pa kad ga stisnes potrosnja ode u k...c ali se svaki merak placa jel da?

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Ima li nekih vesti?
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Kolja
        CBC Član
        • 07.02.2006
        • 50
        • Novi Pazar

alfa

Nisam uzeo Alfu nismo se mogli dogovoriti oko cene.Resio sam da ostavim Tipa.Danas sam mu zamenio viljuske i prednje plocice, stajalo me je oko 120eura.Skinuo sam mu felne jer serviser ubedi mog starog kako ce da 15 ice razbiju auto kako ovo kako ono itd.Ostalo mi je jos da mu zamenim sva tri lonca ali to u Novom Pazaru nema.Molim vas da mi kazete gde da narucim i koliko ce sve to da kosta.

Comment

• Danilo
          CBC Senator XXL
          • 02.10.2004
          • 908
          • Beograd, Dorcol

Ha ha ha, bukvalno isti problem ima moja devojka sa felnama, 1mm je rupa manja (57 je rupa, glavcina 58mm) i pojma nemam kako cu to da sredim. Ona lagano stavlja 15`, ali 185/60 Dunlop.

Lonce isto nije menjala, nego uzela sportski zadnji, izbila srednji i sprovela cev fi50 do kraja i cuje se kao avion, ne preterano bucno ali extra. Sve je kostalo do 100 eura.
          www.blindmanmotorsport.com

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Auspuh tj. lonce, naruci u Gazela komercu (Imasaf). Adresu ces naci na internetu i reci ce ti sve preko telefona.

Comment

• sasa71
              CBC Član
              • 01.02.2007
              • 11
              • nis srbija

tipo ti je odlican auto za malo para ja imam 1.4i dobar je trapovi su nezniji ali boze moj.

Comment

Working...
              X