HONDA CIVIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Simon
    CBC Član
    • 25.03.2007
    • 12
    • Beograd, ex Senjak, trenutno Medakovic

Naravno da je najbolje da nadjem dobar primerak, ali takvih je malo.
    Interesuje me da li ima razlike u ceni delova izmedju 1.4 i 1.6 motora. Nego, da postavim opet neko malo skretanje sa teme...
    Da li bi mi bilo bolje da pazarim nekog Japanca, tipa civic-a, jer mi je on najlepsi ili nek alficu slicnog godista. Stos je u tome sto necu da vozim neku daciju ili nesto slicno, a za te pare ne mogu bas mnogo da biram. Valjda se niko nece "drati" na mene ovde zato sto sam postavio ovakvo pitanju. Neki razjareni alfista ili tako neko... Psssstttt...tiho samo...

Comment

• Kabi
      CBC Veteran
      • 22.08.2006
      • 113
      • Novi Sad

Jedan off da ne otvaram novu temu,a tice se "razrade"motora...juce sam preuzeo novi civic 1.8,momak iz Delte mi rece prvih 2-3k km da ga ne teram preko 2500-3000 obrtaja pa rekoh cisto da pitam iskusnije ljude za savet sa foruma. Pozdrav

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

Originally posted by Simon
        Naravno da je najbolje da nadjem dobar primerak, ali takvih je malo.
        Interesuje me da li ima razlike u ceni delova izmedju 1.4 i 1.6 motora. Nego, da postavim opet neko malo skretanje sa teme...
        Da li bi mi bilo bolje da pazarim nekog Japanca, tipa civic-a, jer mi je on najlepsi ili nek alficu slicnog godista. Stos je u tome sto necu da vozim neku daciju ili nesto slicno, a za te pare ne mogu bas mnogo da biram. Valjda se niko nece "drati" na mene ovde zato sto sam postavio ovakvo pitanju. Neki razjareni alfista ili tako neko... Psssstttt...tiho samo...
        imas temu slicnu alfa ili honda pre tebe ....clan srdjan P je postavio....na kraju kupio alfu....i prodaje je posle mesec dana....
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Sasha
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 4126
          • Novi Sad

I kakve to veze ima sa hondom? btw ne prodaje je, a razlog zasto je hteo da proda bolje da ne spominjem
          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

pa nema al naveo je razlog koji je naveo...nije to to...ili brzo mu je sta vec...ne verujem da je razlog al ajde...

ja znam decka licno inace....

zalomio mu se los primerak....mda znam da se decko razume tako da ne znam bas kako je to uspeo da uradi....

pogledaj cene koje mu je m-power naveo za delove i uporedi sa hondinim ....

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

@ Simon

Nema razlike u motorima, barem ne sto se tice odrzavanja, sve je to skoro isto...

Kupi ono sta ti se svidja. Dobrih primeraka civica ima dosta i mogu se naci...skoro je jedan nas clan kupio vka 97 za 4500 eur, preshao 170k, utegnut, 1.5 vtec.

Sta je pouzdanije, alfa ili honda, prelistaj malo i jedan i drugi forum pa ces videti teme....

@ Kabi

Ako su ti tako rekli tako i uradi, vecina novih automobila treba da se lagano vozi prvih nekoliko hiljada km...
              Power of dreams !!!

Comment

• PINHEAD
                CBC Senator XXL
                • 30.03.2005
                • 373
                • BG, Vidikovac

Retko ces naci sveziji civic 1.5 ( 99-00 ). Da budem iskren, ako juris jachi auto, ni 1.4 ni 1.5 te nece zadovoljiti bas skroz. Razlike u obrtnom momentu su minimalne, probao sam i jedan i drugi s tim da 1.5 nisam terao preko 5k rpm tako da ne znam kakav je u tom delu krive
                Moje misljenje je, sto se Honde tice, racunaj negde od 130ks pa navise da je onako, pristojna konjaza za divljanje, ako je to ono sto trazis.
                Ako ti je bitan neki overall i ekonomicnost, 1.4 iS 90ks ti je pravi pogodak ( osim naravno, ako ne nadjes 1.5 u pristojnom stanju).

off: Dao sam caletu auto da ide za Bosnu za prosli vikend. Merio potrosnju i izaslo na 6l Stedljiv hrchak, nema shta!
                EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Simon
                  CBC Član
                  • 25.03.2007
                  • 12
                  • Beograd, ex Senjak, trenutno Medakovic

Da odgovorim i ja konacno na ovo. Ne jurim nesto jaci automobil. Inace, sve ovo vreme sam gledao kola po internet oglasima. Smatram da posle sveg tog gledanja nisam nista odlucniji ili mudriji u vezi odabira automobila. Da li je istina ono sto se prica za japanske automobile(u ovom slucaju za civic), da su najpouzdaniji?
                  Video sam nekoliko komada ovih civic-a, koje bih ja mozda uzeo, u gradu i nisu me odusevili unutra nesto. Dok, kada vidim ovaj noviji model, pretposlednji, krenem da balavim po ulici. Stvarno su dobri.
                  Al', cini mi se da na alfinom forumu likovi samo o nekim problemima sa kolima pricaju, ili mi sei cini. Pokusavam da se oslobodim predrasuda, i da razmisljam racionalno i objektivno...

Comment

• NemaN
                    CBC Senator XXL
                    • 29.11.2004
                    • 1560
                    • munze

po meni je toyota najpouzdanija ....bar neko moje generalno misljenje...

da ti ne bi solili pamet ovde ti lepo vidi sta nadjes od pomenutog u dobrom stanju uzimaj...ne razmisljaj....

sad mi da ti prosipamo kako je honda ovo ...honda ono....nismo mi alfisti...

svako ce da ti kaze drugu pricu...neko se kune u vagena , neko u japance , neko u italijane....svako ima svoje....

Honda je generalno dobar auto, pouzdan, lep, brz....da li je bolja ili losija od ostalih....to je vec....duga prica....

lepo napisi konkretna pitanja.....

Comment

• level3
                      CBC Senator XXL
                      • 29.01.2006
                      • 857
                      • BGD, V.B. Karaburma

Originally posted by Honda
                      @ Simon

Sta je pouzdanije, alfa ili honda, prelistaj malo i jedan i drugi forum pa ces videti teme....
                      Ja NE bih listao!
                      www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• Sapcanin
                        CBC Senator XXL
                        • 13.12.2006
                        • 317
                        • BG
                        • Peugeot

Evo ja sam uzeo 1.5 `96 u extra stanju, presao 152000 za 4500e...
                        Prezadovoljan sam...
                        Pa on pocinje da dise tek preko 5krpm
                        Poljoprivredne masine

Comment

• Johnny B lude
                          CBC Senator XXL
                          • 06.04.2007
                          • 463
                          • Beograd

U zdravlje da te sluzi duuuuuugo, duuuuuugo!!!
                          ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• vladeta
                            CBC Član
                            • 15.03.2006
                            • 37
                            • Mladenovac

Ajd malo da se vratimo na staru temu... Hocu Hondu Civic-a 5-tu ili 6-tu generaciju, kad prodam svoj sadasnji auto imacu oko 5000 na raspolaganju, ima li sanse da se za te pare nadje neki pristojan primerak 6-te generacije? Da li da jurim Pileta, mozda ima nesto kod njega zanimljivo?
                            ... flying in a B16A2 ...

Comment

• V-Tec
                              CBC Senator XXL
                              • 30.06.2006
                              • 1615
                              • Beograd
                              • '89 Civic d16a6

shuto-expressway.com

Comment

• -Vedran-
                                CBC Senator XXL
                                • 03.10.2004
                                • 3255
                                • Beograd

Sad skoro je otisla jedna savrsena 6gen 1.5 vtec. Za te pare mozes kupiti pristojnu 6 gen
                                Power of dreams !!!

Comment

Working...
                                X