offtopic-ontopic: Jeremy Clarkson o Hondi Civic: "What you need to know about Honda Civic is that my mother drives one. It's a mothery sort of car...except of course for Honda Civic , which is a MOTHER of a car"
Vozio sam takvu od 90 ks, lepo ide, samo ima malo duzi menjac (3,4,5) i gubi dah na usponima te ako zelis da vozis "normalno" moras dosta da radis sa menjacem i da menjas na preko 5500.
Sa druge strane posledica toga je da na auto putu trosi k'o upaljac.
Po meni donja granica izdrzljivosti za vka je ta od 90 ks, pa zaobidji 75ks.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Ide dobro i 1.4iS i 1.5LSi, ali kada covek vozi Hondu sa dohc motorom sve ove su mu kao da se dise na "jedno plucno krilo". Onaj koji se nije "razmazio" sa dohc motorima bice super zadovoljan (sem obicne 1.4i naravno, to je ipak preslabo...).
Ja bih samo VTEC od 160ks i nista drugo
pa mislim vezano za to ko je razmazen i tako
ja prelazim sa 170ks na 136ks najverovatnije a mozda i manje
a pravo da vam kazem malo se i plasim od VTEC-a
Nisam mislio da si ti razmazen, vec da vozaci Honde koji voze dohc motor tesko mogu da se zadovolje za ohc motorom.
Izmedju BMW-og zadnjeg pogona po kisi i snegu i VTEC-a uvek bih se vise plasio BMW-a.
Ide dobro i 1.4iS i 1.5LSi, ali kada covek vozi Hondu sa dohc motorom sve ove su mu kao da se dise na "jedno plucno krilo". Onaj koji se nije "razmazio" sa dohc motorima bice super zadovoljan (sem obicne 1.4i naravno, to je ipak preslabo...).
Ja bih samo VTEC od 160ks i nista drugo
sto jes jes...vtec je vtec na zalost ne mogu naci 1.6 dohc vtec motor vec samo 1.5 sohc vtec. nadam se da ce stati u crx-a i bez strut bar-a
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Jos jedan moj ortak juri Civica.Samo sto je on startovao sa 7. generacijom......pa je trazio i shvatio da polovne Honde niko ne uvozi zato sto im se ne isplati.Saznao je i procenjene kataloske (carinske) vrednosti za sledece modele:
1.6 VTEC (u stvari oznaka je 1.6 VTi) je jako redak auto i na Zapadu. Ja sam pratio to i desavalo se da po nekoliko meseci nema nijedan na mobile.de i drugim internet oglasnicima...a i kada se pojavi bile su uzasno skupe. Sada sam pogledao i vidim da ih najzad ima nesto vise i da su malo cene pale...mada za `97 traze i po 8000...pa sad da li je malo?
Ima VTi kod nas...ja znam za crni i zeleni 3v, bordo 4v...u svakom slucaju jako malo.
Jos jedan moj ortak juri Civica.Samo sto je on startovao sa 7. generacijom......pa je trazio i shvatio da polovne Honde niko ne uvozi zato sto im se ne isplati.Saznao je i procenjene kataloske (carinske) vrednosti za sledece modele:
Comment