Pa u najkracem, pretpostavljam da me vise interesuje Diana, jer za nju valjda ima vise dostupnijih delova... a sto se tice ulaganja u kupovinu, tu sam poprilicno neodlucan. Razmisljao sam o varijanti da sto vise ustedim na kupovini (tipa, sto losije stanje, manja cena) a da tom autu sam dam dusu sredjivajuci ga i restaurirajuci ga. Valjda je to to
kupovina diane
Collapse
X
-
E, sad je jasnije.
Što se tiče Diane, koju i sam vozim, ako baš hoćeš u korektnom stanju, što će reći da može da se vozi, a da u nekom doglednom periodu lažeš u nju da bude u odličnom stanju je oko 500 evra. Naravno, to je da je kupiš od nekog ko ih poznaje i zna koja je realna cena. Naravno može da se nađe i za manje pare.
Što se tiče uštede a da posle planiraš restauraciju, tu nećeš puno uštedeti, jer ako kreneš u restaruraciju, moraćeš da ozbiljno zavučeš ruku u džep da bi je doveo u extra stanje.
Po meni najbitnije je da je ona u funkcionalnom stanju sa dobrom šasijom pa da možeš i da uživaš u vožnji i da je sređuješ.
Što se tiče tržišta u Beogradu, povremeno se pojavljuju Diane u korektnom stanju i cena im ide od nekih 500-700 evra. Međutim sve ih je manje, jer cigani pokupiše sve što bi moglo da se iskoristi, a one koje stvarno vrede retko i prodaju.
Po tom pitanju je puno bolje stanje sa Spačekom, on može da se nađe i sređen ili u dosta dobrom stanju. Cena za sređenog tj. restauriranog Spačeka je oko 2000 evra, za nekog osrednjeg je ista priča kao i kod Diane.
E, sad ako u obzir dolaze i hidrauličari, tu je bolje stanje jer za 500 evra, možeš naći dosta dobrog GS-a ili GSA i to do 1980 godine. Naravno GS je klasa više od Spačeka i Diane, ali nije nikada bio na ceni, valjda zbog te hidraulike, a bogami i potrošnje. Ali uživanje u vožnji hidrauličara je extra.
Eto, toliko od mene, pregledaj malo Halo oglase pa pozovi neki kad se pojavi, videćeš da ćeš se ispričati sa ljudima prilično. Svi koji voze te automobile ih stvarnovole i mogu da o njima pričaju puno, eto i ja udavi.
Pozdrav.Citroen GS club 1976.
Citroen AX image 1991
-
-
Halo oglasi, oglasi na Internetu,
a najbolje, krenes po kraju, pesaka i obilazis paringe ispred zgrada. Tamo ces svasta naci, bas kao sto si zamisljao.
Restauracija kosta, to da znas. Zato je bolje da kupis sto bilji primerak (za sto manje para). Uci i citaj clanke na internetu, prati skupove. Sve to ce ti pomoci da bolje odaberes a sa druge strane pomocice ti da lakse obrlatis cicu koji se zbog svojih godina nerado odrice svog A-Citroena. Ako vidi da si zaljubljenik (zaludjenik - isto je) lakse ce ti je dati, a verovatnoi za manje para)
Nemoj iskljuciti bilo koji od A Citroena (Spacek, Ami Dijana, pa i Mehari ako ga gde ima), a HP Citroen ce ti biti lepa i utesna nagrada ako (ne daj Boze) ne nadjes auto koji si zeleo.
pozzŠto više za što manje
Comment
-
-
@alix ti si ubo premiju i otisao preko!!!
Nemoj da mi kvaris potragu za Meharijem tako sto ces da ga reklamiras!!!
Dobro znas ko ovde trazi Meharija!!!
I mislim molimte vidi da ti kazem HP citroen utesna nagrada???!!!!
Pa vi bre sa tim Vasim A serijama kad vidite brdo vi se preznojite a tek vas 602ccm motorcic uh
Comment
-
-
Pa pozajmimo motor od GS
Mozda se nisam dobro izrazio. Meni je DS tiha patnja. Ali treba ici redom. U svet Citroena se ulazi preko A serije!
"utesna nagrada" treba citati kao:
utesna nagrada
Inace bio je jedan, pravljeni mehari, za 1100EVRA, ali je g-dja brzo povukla auto iz prodaje. Predomislila se!Što više za što manje
Comment
-
-
Originally posted by @lixTaj SMB bi trebao da ima PA table. Obrati paznju. Ako nema onda ih ima dva komada
Citroen GS club 1976.
Citroen AX image 1991
Comment
-
-
evo ako ga nenadjete mozete i da ga napravite... nije nesto komplikovan ..http://www.citrobe.org/mehari.htm
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Jeste ja znam za taj link ali cena ccccc....
Moj Mehari je sad u nekom dvoristu i ceka me
Samo da ga nasi Romi (rekoh cigani) nepokupe
Comment
-
Comment