Mercedes 230CE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bota
    CBC Član
    • 26.07.2006
    • 35
    • Beograd

Mercedes 230CE

Kao sto rekoh MB 230CE, 1989 god., presao 280000 km, ugradjen plin, veoma dobro ocuvan. Inace auto je od prijatelja, koji ga poseduje 5 god. i za to vreme je presao 60000 km, i za to vreme je bio garaziran i dobro odrzavan, a do tada "?". Od opreme nista specijalno. I naravno cena 5000.
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Pa cena je malo jaca,a inace auto je odavno uso u legendu

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

Meni se licno svidja taj model , kupe a dobra 124 sasija. Iako ima godina, ta kilometraza nije prevelika, a stanje automobila i motora se da proceniti. Provozaj auto! To je najbolji pokazatelj stanja, oslusni, daj gas, probaj kocnice itd. Kupe a dovoljno velik i prostran, a opet ozbiljan auto, mozes da ga przis a nema epitet zujalice i igracke. Za mene licno auto po meri. Posto ti je prijatelj, odvezi auto u neku garazu na pregled, neka provere stanje auta, a tada ces vec znati konkretno da li je dobar a i ako mu nesto slucajno fali, imas osnova za spustanje cene.

Comment

• bota
        CBC Član
        • 26.07.2006
        • 35
        • Beograd

Hvala na komentarima. Inače, auto sam vozio vise puta u zadnjih pet godina od kada je kod njega, zbog cega sam se i primio. Za neki dan idem na more da se malo oladim, saberem i oduzmem, ali 95% je krajem avgusta MOJ.

Comment

• VladaR
          CBC Veteran
          • 28.01.2008
          • 134
          • Grocka

Sta te zanima kod W124 230CE?
          Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

Working...
          X