Pozdrav svima,nov sam na forumu(registrovan) ali ga dugo citam,posebno ovaj deo o hondama jer hocu sto vise da saznam o ovom izuzetnom proizvodjacu jer planiram da kupim novi civic hatchback pa imam mali milion pitanja pa se nadam da vas necu bas smoriti
Dosada nikad nisam vozio japanca,vozim ladu 110 i ponekad od caleta pasata uzmem,a posto treba da se uzima novi auto ja sam uspeo da ubedim sve u porodici da se uzima novi civic
(za mene i sestru)
Uzimao bih benzinca 1.8l. Ovi papani u Delti imaju na lageru par civica u Sport paketu sa za mene ogromnim tockovima od 17 inca pa ne znam koliko je pametno da uzimam taj paket opreme i da vozim po ovim nasim nesretnim putevima?Jel se povecava potrosnja u odnosu na auto sa 16-ticama? Inace se na sivica ceka preko 6 meseci!
Koliko je to tvrdo za svakodnevnu voznju ima li to smisla uzimati ili da se nacekam? Koliko su 17-tice skuplje od 16-tica kad budem menjao? Sto se tice odrzavanja,koliko je honda skupa za odrzavanje?Mnogi me odvracaju od sivica-kazu rastura sa cenama delova a ja bas zagrizao!!! Jel to istina?
Znam da je svaki novi auto velika investicija i ne ocekujem jevtinocu ali ni ****nje... I gde bih mogao da odrzavam auto posle isteka garancije? Ako imate preporuku u NS ali nije problem i do BG-a da se skokne
...Drugar me odvraca,kao nemoj honde,dobre su ali imaju tanak lim...kakve su to gluposti? Nadam se da nisam smorio sa ovako dugackim postom,ako se setim jos necega...Pozdrav svima

Uzimao bih benzinca 1.8l. Ovi papani u Delti imaju na lageru par civica u Sport paketu sa za mene ogromnim tockovima od 17 inca pa ne znam koliko je pametno da uzimam taj paket opreme i da vozim po ovim nasim nesretnim putevima?Jel se povecava potrosnja u odnosu na auto sa 16-ticama? Inace se na sivica ceka preko 6 meseci!

Koliko je to tvrdo za svakodnevnu voznju ima li to smisla uzimati ili da se nacekam? Koliko su 17-tice skuplje od 16-tica kad budem menjao? Sto se tice odrzavanja,koliko je honda skupa za odrzavanje?Mnogi me odvracaju od sivica-kazu rastura sa cenama delova a ja bas zagrizao!!! Jel to istina?

Comment