hebes... najbolja je mehanika... uradis meck lock i miran si...
Slaba zaštita od provale kod novih modela
Collapse
X
-
Originally posted by brickCitroen za hidraulikom nemoze ni auto-pauk da odnese
cini mi se da sam video ovde da nose Citroene na pauku, BX recimo.Kad se ispuva padne na 3 (tri) cm i nema šta može da se podvuče pod njega od dizalica i sličnog hardvera. Daske kod mene na kanalu su 4 cm i kad se zeznem i ne podmetnem odmah klocne, nema šanse posle ni da dignem dasku a kamoli da je izvučem.
Comment
-
-
Ko sto rece Dora nemogu nikako da ga zakace kada je spusten ja sam imao XM nije mi padala na pamet ta fora dok mi lik koji radi na pauku nije rekao da ga slobodno ostavim,jel njih i ne pokusavaju da dizu,e sad taj BX sto su ga nosili mozda nije bio spusten,jednom prilikom u toku voznje sam probao operaciju spustanja do kraja i auto je poceo da sitno skakuce,inace kod XM koliko se secam rezervoar i nije tako nizak,a rezervni tocak se nalazi ispod vozila a ne u gepeku
Comment
-
-
Originally posted by RankoKa i moze posle svakog koriscenja kola (mislim na vece kada se dodje kuci) skinu gume (naravno sa felnama) i ostavi na ciglama(5cm) tako ce lopovi biti zbunjeni...iz dva razloga...
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by RankoKa i moze posle svakog koriscenja kola (mislim na vece kada se dodje kuci) skinu gume (naravno sa felnama) i ostavi na ciglama(5cm) tako ce lopovi biti zbunjeni...iz dva razloga...
Imamo 132 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani ?lan je low'n'slow
Ukupno su 6 korisnika na forumu ::4 Registrovanih,0 Skrivenih i2 Gosta [ Administrator ] [ Urednik ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 22 dana 28 Dec 2004 01:34
Registrovanih korisnika: BOOST, Dora, Saabo, Viper;?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOST[Registrovanih korisnika: BOOST, Dora, Saabo, Viper;?
Comment
-
Comment