www.autoscout24.com - ako hoces da gledas cene, ako hoces tehnicke podatke, onda www.carfolio.com ili catalog.auto.ru
Imam neke nedoumice oko kupovine...
Collapse
X
-
Glava me boli vise od silnih kombinacija...trebalo bi u toku sl. nedelje da se definitivno odlucim, al imam jos jedno pitanje.
Posto sam naso lika koji moze da mi uveze iz Nemacke Hondu interesuje me od koje godine je to moguce?
Video sam negde da ste raspravljali da iako je euro 3 motor da ako je auto stariji od 2000g. da prave probleme na carini?
I jos nesto, na www.mobile.de lepo pise kad auto ima euro 3, dok na www.autoscout24.com ne pise (ili ja ne znam gde da gledam), dakle da li se zna od koje se godine civic proizvodi sa euro 3 motorom?Ulice su brze pa smo i mi brzi...
Comment
-
-
Ajde po cemu je to Polo bolji od Rovera koji je bar klasa iznad njega...
Comment
-
-
Hrabar izbor, nadam se da ces slatko da se navozas....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Ma daj... zena... ja bih moju i poslusao, ali moja zena zna o kolima vise od vecine muskaraca. Ne zato sto je zanima, vec zato sto aj non-stop meljem o njima
Zene biraju kola na izgled i nista ih drugo ne zanima. Secam se anegdote kad je zena usla u salon i pitala imaju li kola s naslonom za glavu s rupom.
Prodavac se zblanuo i pitao zasto ? Ona rece da nosi pundju i da joj svaki naslon poremeti frizuru i zato trazi naslon s rupom i samo je to interesuje.
Ok, ona ce da vozi, ali ti ces da opravljas, vozis u servis i nerviras se oko svake sitnice. Zato olaksaj sebi....
Corsa C je trenutno jako dobar izbor, na dobrom je popustu....
Comment
-
Comment