s tobom dzabe pricam ti si jedini covek na forumu koji je mogao da lupi glupost da na 16v motor stavim ecu od seicenta koji ima SPI...ti si kralj...tj u tvojoj glavi to verovatno moze
Znam ja dobro da to ne moze nego sam morao tebi da pojasnim koji kaze "magicni cip...razumes sta je fabricki ecu e otvoris ga i glavni motorni cip mu se vadi...kupis drugi firme novitec i stavis,sve lepo vratis i vozis...i to je to" .
Ali nema veze bitno je da ti chipove svrstavas jos uvek u magiju. Necu ni ja sa tobom da pricam ali sam si kriv jer ti treba 2 strane postova da skapiras sta te pitamo.
Svaka čast. Mogao bi da otvoriš temu u automobili članova ili u fiat lancia delu pa da pratimo napredak projekta. Jel to onaj 16V motor o kom smo se preganjali?
ide ako ne znas da vozis...kao tramvaj samo motas,bile su mi fabricke opruge spustane samo,sad sam uzeo fk bas za seicenta i bice jos bolje...napreduje polako danas sam skinuo ceo zadnji most da peskiram i plastificiram,stavim nazad diskove i nove opruge,teflonska creva itd pa da ga vracam na tockove...
Comment