Drugar kupuje za oko 1500€ ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Drugar kupuje za oko 1500€ ?

Sta reci nije neki novac, ne treba mu veliki auto, retko ce voziti vise od dve osobe.

Negde je nabasao na Seat Ibizu '88. godiste, delujemu mu ok spolja, vlasnik kaze da je promenio motor stavio "remontovan" koji je kao presao samo 60 000 hiljada. Kaze da je fiatova platforma i koliko sam razumeo motor je 1.1 fiatov, ovaj novi ne bi me cudilo da je DMB-ov . Naravno dvogrli karb .
    Ne znam nista o Seatu iz tog vremena, na netu slabo ima, pa ako imate koju pametnu (ne moraju samo pametne ) rec o ovom autu, recite.
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

ja sam se vozio u jednom dosta puta....i sta da kazem kanta ko kanta...limarija ocajna, unutrasnjost isto krcka, puca...

marinac je nabasao na neki dosta pristojan auto u Novom pazaru...

uopsteno pojavila se teorija da moze da se nadje auto dosta jeftinije nego u bg-u...naisao je na crx-a u relativno ok stanju za 2000e i lanciu dedru valjda za 1000...

sad da li se isplati tamo traziti nesto
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Seat je tada radio pod okriljem Fiata.

Za tih 1500 bolje da ide na nesto ozbiljnije. Cisto radi fore (ne zagovaram kupovinu), odvedi ga da isproba jednu Alfu 75 npr 1.8IE; nebo i zemlja za isti/slichan novac i novije godishte proizvodnje...
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• zec
        CBC Senator XXL
        • 05.01.2005
        • 450
        • bgd

Bilo bi dobro ako moze da nadje nesto drugo za te pare.
        Delovi se malo teze nalaze (do sad je M power sve naucio) i ne odgovaraju svi od Fiata. Ako bas hoce da kupi taj auto neka mu je sa srecom - trebace mu.
        Naravno ako treba neka pomoc oko nabavke delova i slicno javi se.
        "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

Hvala na odgovorima, usporili ste transakciju. Ipak ce da razmisli. U medjuvremenu:
          Oborio je cenu na 1200, kaze da je limarija odlicna gotovo nigde traga rdji, motor je fiatov 1.1, amortizeri su ok, procelave gume, unutrasnjost nije izlomljena i ispucala. Treba u ponedeljak da ga pretrese sa majstorom i mozda ce da izmeri kompresiju.

Zec za koje delove je konkretno problem, malo sam citao starije postove, ti si imao Ibizu sa vecim motorom ili gresim ?

killaz, eee Alfa 75, kako sam se lozio kao klinac, nego vreovao ti ili ne u oglasima nema pa gotovo ni jedna, ustvari jedna jedina. A u starijim oglasima vidim da se prodaju ili prematore raspale jeftine ili skockane ocuvane za mnogo vece pare od ovih...

Comment

• slobodan81
            CBC Član
            • 16.11.2006
            • 79
            • Negotin

koliko para toliko muzike.
            jedan moj ortak prodaje golfa 2 1,3 motor novi amortizeri trap lepo radi hitno mu je
            . za 1800e a rekao mi da ce ga dati za 1600e. ako te interesuje mogu ti poslati nampm broj
            audi a6 1.9 tdi
            uskoro neka benzinara

Comment

• low rider
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2006
              • 613
              • Beograd

Posalji mi broj na PM, sigurno nece da skodi, cena dobro zvuci, pa nek' se detaljno raspita za auto preko telefona. Ortak ti je isto iz Negotina pretpostavljam.

00:00 je , drugovi, Srecan Vam Bozic, Hristos se rodi !

Comment

• zec
                CBC Senator XXL
                • 05.01.2005
                • 450
                • bgd

Ja sam probleme resio! Nasao sam prodavnice gde mogu da kupim nove delove a znam i gde je otpad sa polovnim. M power je dosta ucestvovao u tome. Neke gluposti ne mozes da nadjes kao sto je motor brisaca na zadnjim vratima a da ne traze 40-50e (za polovni). Neki delovi su kao na ritmu ili golfu-pasatu. Tesko je naci kvalitetne delove (kablovi, solja amortizera...).
                Moju verziju ibize mozes videti na slici.
                "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• Garwor
                  CBC Član
                  • 04.01.2006
                  • 40
                  • Beograd

'Oce l' drugar subaru tih godina za 1100E? Takoreci dzabe.

90. godište, model Leone (1.8GL), 1800ccm benzinac, bokser. Pogon stalni napred sa opcijom sva četiri (preko dugmeta na menjaču), direktno ubrizgavanje, el. podizači, retrovizori na struju, servo, volan podesiv po visini, sedište podesivo po visini...(ovo sam iskopirao, nisam video auto)
                  Be quick or be dead!
                  1.8 Citroen Xsara VTS '98

Comment

• low rider
                    CBC Senator XXL
                    • 03.04.2006
                    • 613
                    • Beograd

Otpala Ibiza, vlasnik je precutao situaciju sa menjacem, motor je dobar, ali menjac je zreo za remont/zamenu. Ne isplati se. Sutra juri mazdu 323.
                    Da vam kazem ova kupovina polovnih kola je stvarno muka , tanji i zivce i novcanik.

Leone koliko se secam njegovih gabarita nisam siguran da bi ga gledao, jos 4WD, treba sve to pregledati itd. Mnogo fino zvuci za te pare covece. Ali ko zna posalji mi ako mozes ceo oglas na PM. Ili ako je u Halo Oglasima, naci cu sam.

Comment

• miura
                      CBC Senator
                      • 18.10.2006
                      • 227
                      • Lazarevac

Šta bi sa kupovinom?
                      Taman smo se uživeli a tebe nema da javiš šta je čovek pazario za 1500?.
                      :-)
                      Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• low rider
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2006
                        • 613
                        • Beograd

pa ništa. Ustvari nije već je . Gledali smo japance za više od 2000. Realno manje vrede, računali smo na obaranje cene, ali nema šansi, svaki pristojan drži cenu. A ko obori očekuj neku falinku koju je prećutao ili zamaskirao.

Na kraju je otišao u Kruševac po neku siguricu, dojavljeno odličan auto, 323 za male pare, e i to se izjalovilo, iznervirao se čovek, radi duple smene , pa će na kraju meseca, sa malo većom svotom, u avanturu iz početka. Javiću šta smo uradili.

Comment

• BOOST
                          Founder - Admin od Začetka
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

Za te pare moze da se uzme jedan jako dobar TuRbo..
                          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                          move your mind

Comment

• Black Knight
                            CBC Senator XXL
                            • 13.10.2004
                            • 2020
                            • Novi Beograd, kicblo

ovde kod nas, tesko! a da mu nesto ne fali! ne nesto, mnogo toga...

minimum reparacia turbine + trapovi...
                            Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• NemaN
                              CBC Senator XXL
                              • 29.11.2004
                              • 1560
                              • munze

burazerov drugar uzeo zastavu 128 92god 1 boja neudarana svarno autic kao nov....1200e

e sad po meni za te pare gledati neki strani auto a da posle toga ne ulazes u njega puno ne vredi....izadje te posle mnogo skuplje
                              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                              X