Vidim da se u zadnje vreme vrti u oglasima jedan C2 HDI, 2004. za 6500e. Da l' se to isplati (naravno, ako je u ok stanju)? Kakvi su C2 uopste, pogotovu HDI?
Citroen C2 1.4 HDi 2004.god. - kupovina !!!
Collapse
X
-
Svaki auto ima svoju cenu, a ti lepo pogledaj kakav je taj za 6500, pa ga uporedi sa nekim drugim autom za 6500 koji ti se sviđa. O dizelašima nisam kompetentan da govorim.
C2 generalno je ODLIČAN automobil. Tačka.
C2 VTR koji ja vozim je IZUZETAN automobil. Jedina relativna mana je tvrdi trim koji može ponekad da nervira, ali u kombinaciji sa motorom i menjačem donosi neopisivo uživanje u vožnji. Ubrzavanje za koje mislite da nikad neće prestati, bez obzira na opterećenje i uspon, i perfektno ležanje na suvoj podlozi, najveće su vrline modifikacije VTR. Ako volite Citroene, samo C4 VTS pruža donekle slične užitke u vožnji, ali to je sasvim druga cenovna kategorija.C2 VTR
GS PALLAS
2CV6 Dolly
Comment
-
-
HDI motori ukratko:
Dobre karakteristike, relativno tihi, zivahni i ekonomicni. Odlican izbor.
Ali, jedno veliko ALI!
Lose odrzavani su propast. Preskupi za popravku i osim ako niste 100% sigurni kako su odrzavani i koliko su presli - zaobidjite ih.
Comment
-
-
Vozio sam C2 HDIAl bolje da nisam... Ljubav na prvi pogled
Inace nisam ljubitelj dizelasa ali ortak u Vitru je imao samo taj na raspolaganju.
Buka dizelasa i vibracije su vrlo diskretne, odn. osete se samo na semaforu, i to ako obratim paznju (nije imao muziku). Ubrzanje i medju ubrzanja su odlicna za tako mali auto, Nm odradjuju odlicno svoj posao, a pritom zvuk uopste nije dizelski vec pomalo rezak (da ne kazem sportski). Volan je jedan od najboljih koji sam drzao u rukama (medju 40ak razlicitih modela do sada vozenih), menjac ima malo duzi hod ali je dovoljno precizan za brzu voznju.
Voznja je prava karting - ako znas sta hoces, vrlo lako se zanosi u krivinama, proklizava, ali ne gubi putanju, ostaje stabilan.
Ma... Samo da ga vozis i uzivasPritom, potrosnja je bila oko 6l, sudeci po board compu, iako sam ga gazio "ko da nije moj" (ziveli test automobili!).
Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan. Sad mi samo ostaje da skupim jos malo para i gledam oglase :-)
Vama svima hvala na komentarima.
Comment
-
Comment