Kupovina automobila sa BIH tablicama...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

Kupovina automobila sa BIH tablicama...

Pre svega interesuje me cena automobila u BIH tipa audi 80 i b4 god. 89,90,91,92 i uopste da li se moze ocekivati da su jeftiniji nego kod nas?Korisni linkovi ka oglasima u BIH su takodje dobrodosli....molio bih da clanovi sa tog podrucja(BIH) napisu koji red a i drugi koji nesto znaju o tome...
  • Trivo
    CBC Senator
    • 02.06.2005
    • 202
    • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Ne znam da li cu te obradovati ili ne ali ja koliko sam primjetio veoma je mala razlika cijena u BiH i ovdje.
    za audije nisam siguran,mislim da bi se jaje trebalo naci vec od 2000€ u nekom koliko,toliko pristojnom stanju(krs koji se kotrlja).Mada ja kad sam kupovao auto prije godinu dana tražio sam pa jedno 3 mjeseca,bio sam i na pijaci u Bijeljini,Banja Luci(najveci izbor) i u Prijedoru.Majko mila cega sam se sve nagledao,golfovi dvojke predraspadnuto stanje 2000,2500€,opel suze malo jeftinije ali sve lose,izraubovano.
    Na kraju kad sam vec odustao kupio sam sam od komse golf dvojku benzinac i opet sam skupo platio,1900€ ali sam znao da je u dobrom stanju a i sad kad bi je prodavao dobio bi iste pare.Da covjek ne povjeruje ali tako je.
    Evo i http://www.auto.rs.sr/
    VW 1200 1972god.
    VW Golf 1.3 1988god.
    FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• bojan
      CBC Senator
      • 29.08.2005
      • 232
      • novi beograd

Hvala na odgovoru....kojim danima su pijace na kojima si bio?
      Mozda i odem da pogledam, cisto da vidim kakvo je stanje mada cenim da i tamo preprodavci cine nekih 80% prodavaca kao sto je i na bubanj potoku...
      A sto se tice cena ne da su preduvane neko strasno prosle nedelje na bubanj potoku plizam jednom golfu dvojci super izgleda, vidi se da je ocuvan, covek ga nahvali i kad sam ga pitao za cenu zamalo nisam pao u nesvest kaze covek ja trazim 4000e pa mislim ,volim ja vw ali 4000
      Kako stvari stoje sa pronalazenjem iole ocuvanog i dobrog auta cini mi se da se necu skoro ponoviti

Comment

• Trivo
        CBC Senator
        • 02.06.2005
        • 202
        • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Ova u Bijeljini(kod kruznog toka prema Brckom sa lijeve strane) je nedeljom ujutro,za ovu u BL i Prijedoru sam vec zaboravio,provjericu,znam da je vikendom sve.
        Ako vec ides,kupi i oglase tamo,takodje imaju veliku ponudu.
        VW 1200 1972god.
        VW Golf 1.3 1988god.
        FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• bojan
          CBC Senator
          • 29.08.2005
          • 232
          • novi beograd

Najverovatnije da cu za pocetak otici na ovu u bijeljini jer mi je i najbliza mozda vec ove nedelje ko zna...

A da ne postoje neki oglasi na netu tipa halooglasa samo bosanskih, nasao sam neke ali moras da se pretplatis da bi mogao da vidis kontakt osobe

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

Mali off, ali nadam se da neces da se ljutis, za te pare druze mozes da kupis mnoga druga kola mnogo mladja i u boljem stanju a ne golfa i tu ekipu, ja sam kupio golfa II jos davno i tu sam se za**bo, ali tad bio mlad i zelen pa slusao price golf i nemci neunistivi i te glupostiZnaci razmisli i vidi bolje ti je mladji auto u boljem stanju, a i za golfa su svi delovi krs, imas ih na svakom cosku ali kvalitet katastrofa.

Ovo je sve bilo dobronamerno, govorim ti iz svog iskustva.

Comment

• bojan
              CBC Senator
              • 29.08.2005
              • 232
              • novi beograd

Naravno da nema ljutnje svaki koristan komentar je dobrodosao

I meni je naravno bitnije da kupim auto koji je sto mladji i u sto boljem stanju, temu sam postavio cisto da se raspitam za cenu automobila sa bih tablicama jer imam mogucnost i njih da vozim pa da vidim koje su cene...

Iskreno voleo bih da vozim nesto od vw ili audija ali za te pare tesko da nesto moze da valja to i sam znam tako da ne bezim ni od drugih modela i marki...u trenutnoj situacija bitna mi je ekonomicnost buduceg auta tako da se na to cilja

Comment

• Kenno
                CBC Senator XXL
                • 21.08.2006
                • 460
                • Zenica, BiH

Teško da ćeš naći nešto povoljno(čitaj: za male pare), a u dobrom stanju. U BiH je prije nekih 6-7 godina uvedena restrikcija prilikom uvoza polovnih auta, na laksuzna auto ograničenje je do 7 godina starosti, a na teretna 10 godina. Dakle, željeno auto, audi 80(b3 i b4) je već tu nekih 7-8 godina i kotrlja se lošim BiH cestama, sa upitnim održavanjem.
                Iole pristojan primjerak b3 audija 80 ne traži ispod 2500?, govorim o benzinskim motorima, premda se 1.6 i 1.8 benzinci mogu naći i jeftinije,i u ne tako lošem stanju. Dizeli su još veći krševi, ali drže cijenu od potpuno izraubani za 2000? do čak 3000?. B4 audi 80 je noviji, ali i dosta rjeđi na BiH cestama, oni se mogu već naći i sa TDI motorima.
                Računaj da su sva ta auta uvezena iz Njemačke/Italije/*(popuni po želji) i da je njih najmanje 70% pri kraju životnog vijeka. Cijene koje sam naveo su okvirne i odnose se na područje srednje Bosne i Sarajeva, gdje generalno auta drže solidne cijene(polovna).
                Sve u svemu, pametno u kupovinu i sretno

Comment

Working...
                X