Kupovina Lancia Thesis-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Jesi i doborodosao!

lanciu thesis 2.0 24v 2003 godishte 185 konja
    Nema The**** sa ovim motorom, a verovatno si mislio na 2.0 20v soft turbo, koji ima 183 kS. Bilo koja varijanta motora u Thesisu je sjajna, tako da neces pogresiti bilo koji da izaberes. AUto je fenomenalan (bar meni) u svakom pogledu. Veliki problem predstavlja skupo odrzavanje, nabavka delova i pad cene. Ako uzmes u obzir da je nov Thesis od 40kE pa navise, a da polovnog starog 4-5 godina mozes da pazaris za 11-12kE, sve ti je jasno.
    Planiraj da ga vozis duzi vremenski period i budi siguran da ces prilikom prodaje izgubiti.

Evo jedna ovakva sa ugradjenim gasom kod mene se prodavala za 18, pa 17 pa 15 kE i mislim da jos nije prodata.

BTW
    Sjajan auto!
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• escalade
      CBC Početnik
      • 21.03.2007
      • 6
      • Beograd

dobra je ova tvoja ali znash shta mi se ne svidja kod lancie?to sto ova nappa koza ili kako se vec to zove neki kazu djavolja koza ja ne znam kako se to odrzava i josh + to na prednjoj konzoli...nije bash zahvalno za odrzavanje

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Laka je za odzavanje, a tajnu cu ti otkriti kada pazaris The****. .

Comment

• pbogdanovic
          CBC Član
          • 15.09.2006
          • 22

A meni otkrij da li ima i neka Lybra kojoj tako lepo pada cena pa da je pazarim odmah....
          KULTURAN?

Comment

• MM-79
            CBC Početnik
            • 01.04.2007
            • 3
            • <<Shabatz>>

Milsim da je ona sa slika zavrsila u Shapcu jer vidjam svaki dan takvu istu...izgleda da je na prodaju

Comment

• *IvanT*
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2005
              • 3234
              • Srbija, Beograd, Kara

Da, mislim da je vlasnik bas iz Sapca, a kada je bio na redovnom servisu, zali se da ne moze da je proda a redovno joj spusta cenu.

@pbogdanovic

Mislim da je Lybri cena toliko pala da ne treba ocekivati veci pad u skorije vreme. Dobru Lybru mozes da pazaris za 6.5-7.5 kE.

Comment

• MM-79
                CBC Početnik
                • 01.04.2007
                • 3
                • <<Shabatz>>

Originally posted by IvanT
                a redovno joj spusta cenu.
                redovno? ova je od pre najvise mesec dana u Shapcu..mozda ne mislimo na istu ali sumnjam da ima jos neka jer ovako nesto bih zapazio sigurno...

Comment

DELETED

Comment

• pbogdanovic
                    CBC Član
                    • 15.09.2006
                    • 22

Originally posted by IvanT
                    Mislim da je Lybri cena toliko pala da ne treba ocekivati veci pad u skorije vreme. Dobru Lybru mozes da pazaris za 6.5-7.5 kE.
                    Slazem se skroz, jedini je problem sto se po toj ceni prodaju kao lude pa bukvalno su mi 3 prosle "kroz ruke" prosle nedelje, prodate mi ispred nosa bas za tu cenu, izmedju 6.5 i 7.2 kE.

Neverovatno koliko je postao popularan auto, mada sa opremom koju ima nije ni cudo.
                    KULTURAN?

Comment

Working...
                    X