Renault 21 - pomoæ pri kupovini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Tomax
    CBC Član
    • 07.04.2007
    • 14
    • Kostolac

Renault 21 - pomoæ pri kupovini

Pozdrav za sve renoovce
    imam i jedno pitanje,naravno
    interasuje me kakvi motori se ugradjuju u 21icu
    ii koliko bi mogao da košta jedan lepo o?uvan primerak
    naravno ako imate da mi preporu?ite nekoga ko prodaje tako fin auto
    pozz
    CannonBall Community - Auto, Klub & Tuning
  • Duke
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2006
    • 753
    • Urbs Naissus

Tomax, ti si bas zapeo da kupis nesto francusko, pa nema veze sta je?

Jbg, imao sam ja besprekornu 21-cu 1.7 sa karburatorom, faza I, '88... Gde si bio pre dve godine, da pitas za nju... Slatko sam je vozio 40 k km, ali sam imao sve probleme od ovih gore navedenih .

Pa mozda ne sve... Menjao sam mu hladnjak, stalno mi je navlacio vazduh u sistem za hladjenje pa sam morao da ga "odzracujem", imao je katastrofalno lose grejanje (mozda mi je bio zapusen izmenjivac toplote, ko bi ga znao ). Dva puta sam mu menjao desnu poluosovinu. Zbog homokinetickog, kod njega ide zajedno. Prvi put kad sam ga kupio, jer je vec bila otisla, a drugi put jer nisam primetio da mi je bila otisla manzetna na zglobu
    Da ne duljim, menjao sam mu jos neke stvari, u svakom slucaju sam je bio sredio kao bombonu. A zamenio sam je za drugog rendzu jer nije imala klimu, i zbog loseg grejanja...
    "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Tomax
      CBC Član
      • 07.04.2007
      • 14
      • Kostolac

ih breeeeeeeeeeeeeeee
      Duki
      al ga ti nahvali

a koji rano sad imaš ??

svidja mi se reno 21 sa petim vratima
      a oduvek sam mrzeo ta peta vrata

ima li neko da ga prodaje

pozz
      CannonBall Community - Auto, Klub & Tuning

Comment

• LazaNS
        CBC Član
        • 24.12.2006
        • 93
        • NS

Ih, reno 21, prvi auto koji sam vozio kad sam polozio vozacki. 1.7 92ks iz 87me, prodao ga cale pre 5 meseci za 1500e, bio je u dobrom stanju generalno, ali je trebalo da se sredi nesto limarije, trepne... Novi vlasnik je sve to sredio za 200e. Kod tog auta mogu da pohvalim odlican motor, moj je presao 240 000 i isao je fenomenalno, palio trenutno... A ja ga bas i nisam mazio kad sam ga vozio, dusu sam mu vadio.
        Kod renoa 21 najvise treba da obratis paznju na kolevku motora, odnosno onaj veliki metalni deo sto drzi motor, tockove i sve ostalo, standardno istruli na spoju sa silen blokovima i ta popravka debelo kosta.

Comment

Working...
        X