Najkasnije u ponedeljak slike posto mi aparat nije trenutno tu i onda svi utisci . E jos plin da se gurne(ubice me ljudi zbog ove izjave )...i mali spojler na gepeku...i tako te sitnice )
nisi napisao gde stanujesh
dodji do vrachara da napravimo foto sesion auta
pa ce odmak da bidnu na netu
p.s. shto bi te neko cimao zbog plina
svi zivi ugradjuju plin pa chak i na mnogo jake mashine pa chak i na turbo makine ma koliko to bilo neverovatno, tako da relaaaaxxxx i turi npli i teraj
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
]Najkasnije u ponedeljak slike posto mi aparat nije trenutno tu i onda svi utisci . E jos plin da se gurne(ubice me ljudi zbog ove izjave )...i mali spojler na gepeku...i tako te sitnice )
Dodji u nedelju u 19h na Banjicu gde su i ostale Honde, pa ce biti fotki koliko hoces
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
huh....kako ovo najlakse da kazem...danas sam vratio automobil i dobio povracaj novca...naime gospodin je zaboravio da kaze na ogroman kvar motora(a ja nisam poveo u to vreme nikog da pregleda automobil)...doticni gospodin je primio automobil nazad bez ikakvog protivljenja i izvinjavao se navodno pod izgovorom da je "zaboravio:...a popravka po misljenju 2 mehanicara bi me izasla preko 800€..((((((((...tako da sam opet bez auta...sad listam oglase
Odlucio sam se konacno...ili honda ili nijedan drugi...ali evo ga prvi problem sad zvah 5 oglasa...svi prodati i to 3 komada juce ((((....pa ako neko ima bilo kakvu dojavu za nekog civica neka javi
Comment