Originally posted by MOSLER
Auto od 4.500 do 5.500 e
Collapse
X
-
Do not underestimate the power of the Dark Side
-
-
teski off :
" pa kad ides iz Paracina na more..kreni iz Beograda ili Iz Novog Sada..pa da te vidim posle 8 i vise sati dali ces da se penjes na Biciklu ..
NHF mala salaLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ako planiraš dobro da održavaš auto, skoro je nevažno koji ?e biti. Imaj samo u vidu, da što je auto mla?e generacije, to je održavanje skuplje. Izbor je veliki. Ja bih preporu?io Pežo 406, bilo koji SAAB i naro?ito Sitroen Ksantiju. Održavanje nije veliko optere?enje, a za 5500 možeš da na?eš i neku iz uvoza.
Comment
-
-
Za te pare sigurno i za tu dnevnu kilometrazu moras da uzmes neki veci auto, i naravno da bude brojan zbog jeftinijeg i lakseg odrzavanja.
Neko rece Omega B ja kazem i BMW E34 noviji (93>), pa cak i mercedesi W124...
Svi gore navedeni imaju pouzdane motore dovoljno jake do 2000ccm, registracija im je prihvatljiva, a odrzavanje je smesno jeftino.
Sve ostalo od konfekcije a mladje od 1998 ce ti doneti puno muka. Sve je to uvezeno i izvozano do maksimuma. Na svim tim novijim cene odrzavanja su neverovatne. Neko je postovao ovde da je platio druk lezaj sa zamenom 300E za opel astru??? Zamena zupcastog kaisa kod novijih automobila kosta od 400E pa navise. Problemi s racunarima, ABS-om i ostalim hororima....
Comment
-
-
190-ku nisam vozio, ali sam se vozio, i ne mogu reci da nije udobna.Ali ipak je to auto star 17 godina, izakan maksimalno, a delovi djavo i po skupi(originalni).A ovo za Golfa necu ni da komentarisem, jel tebi treba poljoprivredna masina ili auto?Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
Comment