E vidis dobro kaze Miroslav, ali onda kad vec za iste pare mozes kupiti isto Opel samo jos bolji i jedne klase iznad, zasto ga ne uzeti? pa nov je kostao dosta vise dakle Omega B---> moj avatar
Vectra B je lep auto, cak i dobra kupovina za taj novac, ali ja ga ne bih odabrao ako bi pored toga imao Brava ili Bravo koji su cak i mladji od te Vectre! A te price za malu decu o Fiat-u neka prica onaj sto se prema auto ophodi cisto Balkanski, definitivno lakse preko rupa i redovno odrzavanje!
@MOSLER ne pricaj napamet!!! Udobnost automobila se ne meri mekocom vesanja, vec kompletnim setup-om i konstrukcijom sto u se na Alfi ogleda kroz tvrdje i konkretnije a nimalo neudobno, ako pritom uporedimo sa VW koji jeste tvrd ali nikako preterano udoban! Alio to je sad jedna potpuno druga prica...
Delovi i odrzavanje-isto kao i bilo koji drugi automobil te klase, tog godista, te snage i sa toliko opreme!
Da ne off-ujem i ja, sve gore navedeno ti je dobra kupovina, kako neko rece sta god da uzmes moraces dobro da odrzavas auto inace nema neke preterane srece! Sto se mene tice Alfa daje najvise za ulozeni novac, price o kvarljivosti i skupom odrzavanju ostavite za scenario novog filma Urbane Legende, e sad jedino ako od automobila trazis nesto sasvim drugo, Boze moj, svi smo mi razliciti...
"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Pored Alfe koju ti je Stex preporucio, ja bih ti zbog velike kilometraze koju prelazis preporucio i Citroen XM, ili Xantiu, ekstra udobni i pouzdani automobili, a nisu ni mnogo skupi!
@GT stvarno ne znam cemu toliko filozofiranje,tvrdis da je Alfa jeftin auto za odrzavanje koji je pri tom vrlo udoban,OK to je tvoje misljenje.Ocigledno je da si veliki ljubitelj ove Italijanske marke ali budimo realni: ako nekom treba auto kojim ce dnevno da prevaljuje 200km odnosno godisnje preko 70 000km i to po putevima u Srbiji,takav auto verovatno nece naci pod znakom Alfe,barem ne za pomenutu sumu od 5500 evra.
hm, ukusi su razli?iti pa i subjektivni ose?aji o udobnosti.
pominje se Fiat Bravo kao opcija za 200km dnevno.
ja sam se vozio u gotovo novom (tada) Bravo-u starom oko godinu i po dana sa prvim i jedinim vlasnikom po gradu par puta.
Bravo je na mene ostavio utisak neudobnog auta, prili?no tvrdog vešanja koje ne upija neravnine podloge. prelazak preko tramvajskih šina deluje kao da je zemljotres, pošto je voženo i zimi takodje i prelazak preko tvrdog snega se jako oseti u sedištima.
ok, za 5-6km po gradu mogao bih da nekako podnesem, za 200km ne verujem da bi dobrovoljno seo u taj ili sli?an tome auto.
moje iskustvo je da pojam udobnost kre?e sa autom koji ima bar 4,50nm dužine i bar 2,6-2,7m medjuosovinski razmak a to je obi?no gornja srednja klasa.
još se nisam vozio u malom autu koji je bio pri tome i udoban, ne ra?unaju?i neke davne Citroene i Renoe po pitanju upijanja podloge.
pošto se ipak treba voziti jako puno km, ja bih tražio i auto koji ima skoro savršena sedišta potpuno ergonomski oblikovana i koja se potpuno podešavaju. nažalost ve?ina auta ima rudimentarno rešena sedišta i tek u novije vreme se po?elo masovnije upotrebljavati ergonomija, poput podešavanja tvrdo?e naslona ili nagiba sedalnog dela.
takodje n udobnost vožnje jako uti?e mikroklima u kabini pa bih ja potražio model koji ima efikasno zagrevanje zbog zime, koji ima efikasno provetravanje pa nema zamagljivanja za jesen ali bez ikakve promaje i uz tih ventilator, i ima pouzdanu klimu za letnje mesece koja se ne?e kvariti (statisti?ki pouzdana) bar nekoliko godina.
takodje meni bi na listi prioriteta bila i odli?na izolacija od buke, tj da bude tišina u autu i bez ikakvih vibracija od motora i sli?no.
Omega mi se ?ini dobrim kandidatom, pogotovu poslednja serija koja je krcata serijski svom potrebnom opremom, cena je pristojno niska, servisa i delova za Opel bi trebalo da ima dovoljno širom zemlje za slu?aj hitnosti, Omega ne pati od bolesti limarije, bezbedan je auto, udoban.
mana je imidž, zavisi od posla kojim se neko bavi da li to može da smeta.
Mercedes W124 poslednjih godina proizvodnje ima isto sve to samo je i cena duplo ve?a za isto godište a delovi i servisi originalni imaju Mercedes nivo cena.
male aute bih izbegao, oni su prevashodno namenjeni za po gradu i okolini, tipi?no za odlazak do posla i ku?e.
nemam ništa protiv Fiata ili ALfe ali mislim da to nisu marke koje u malim modelima mogu da ponude udobnost.
ok, tu je Alfa 166 i verujem da se je sasvim ok po udobnosti ali ostali faktori koliko idu u prilog nisam baš uveren.
sli?no važi i za druge marke, VW Golf i Audi A8 se prili?no razlikuju po udobnosti ve? prema ciljanoj nameni vozila...itd.
...zavisi od ukusa, onaj merdza iz oglasa mi deluje ok za to sto ti treba !
ali bi moja preporuka bila BMW !!! sedmica ili petica sve jedno je, za otvoren put bolje 7 !
...nema greske kad jednom sednes tesko ce te ista posle oduseviti !
Fiat Marea 2.0 20v. Jak motor, nije skup (4500e), udoban, ima sve pomenuto, '97 god. itd. Jedino nema plin, ali za preostale pare moze da se ugradi ! Sta vi mislite o tom predlogu ?
Ova Marea izgleda ovako na slikama odlicno...ako je stvarno uradjen veliki servis i ako je sve tako kao sto pise...ok je skroz...ali ipak treba uzeti u obzir da je to motor kao iz fiata brava hgt koji je i nesto skuplji sa odrzavanje od nekog npr. 1.6 16v ali opet kazem...ako je sve u stvarnosti kao i u oglasima, super je
Comment