Ford Fiesta 1.4 tdci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • xxxxmanijakxxxx
    CBC Član
    • 21.07.2006
    • 14
    • Beograd

Ford Fiesta 1.4 tdci

Pozdrav svima. Posle gomile pogledanih polovnih automobila "u odlicnim stanju", resio sam da ipak pazarim nov auto. Izbor se sveo na nekoliko modela, a najvise mi se za sada dopao Foed Fiesta 1.4 tdci. Odgovara mi po ceni pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovim automobilom ili neke informacije koje bi mogle da mi pomognu.

Unapred hvala
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

bio bi red da das neku odjavnu-zakljucnu rec u ovoj temi : http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ht=#256378. pre nego sto zapocnes ovu.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

jedan od automobile koji nudi najvise muzike za pare.

plus 4 godine garancije i servis na svakih 20k. duplo vise nego konkurencija. mislim da je to dobra kupovina. u svakuom slucaju neces nista vise pogresiti nego da uzmes bilo koji drugi auto iz te klase.
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Pa stvarno neznam koliko kosta ta fiesta, ali 4 godine garancije je odlicno, samo taj servis na 20k neznam bas, i moja mazda ima na 20k, ali kod nas rade na 10k, sto bih i ja isto, mnogo je na 20 a mozes i ovde na forumu da procitas razna misljenja o tome, za gradsku voznju svi preporucuju 10 ili manje.

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

Taj motor je najbolji u klasi...
          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• miura
            CBC Senator
            • 18.10.2006
            • 227
            • Lazarevac

Nije ti neki izbor ako uzmeš u obzir ono što si sam tražio:

''Ja svaki dan prelazim 200km, pa mi treba mako robusniji auto. Naravno sto noviji i sa sto ovise opreme, a klima i plin su obavezni''
            Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

Working...
            X