Corsu B ili Citroen Saxo
Auto do otprilike 5.000
Collapse
X
-
@Honda upoznat, jakako, nego mi mnogo drže cenu te 1.4 oko 98'og godišta, a to je ve? oko 10 godina, no, ne?u da ih isklju?ujem...
zna?i, za sada imamo opre?ne preporuke za Punta II, pominju se Corsa i Saxo (Saxo je i meni padao napamet, mada osim izgleda ne znam puno o njemu).
?ekam da vidim da li ?e i šta ?e neko da kaže na temu Clio, 106, možda ?ak i 306...
Što se ti?e Twinga, jest da sam možda smrad, al ga ne mirišem radi izgleda, mogu sebi da priuštim malo predrasuda..
Comment
-
-
Mislim da cjes morati da se odreknes toga da ti komsa popravlja autoSto se tice Renoa od mene imas preporuku za Clia. Dosta je udoban (mnogo udobniji od nemaca), a cini mi se da je i pouzdan. Mesta ima i napred i pozadi (osim ako nisi visok 2 metra
), a i potrisnja 1.2 motora je poprilicno mala
Comment
-
-
Jos na pocetku je level rekao Twingo, i sa njim mogu da se slozim skrozJeste da sam pristrasan, ali i imam najvise iskustva ovde sa tim autom. Sad je vec tri godine kod mene i za grad je odlican auto. Od spolja izgleda malo, a unutra je ogroman. Iz nekog razloga, zenski svet ga vecinom obozava. Motor D7F ima 60 konja sto je za njega sasvim dovoljno, a ako voli malo da divlja onda varijanta 1.2 16V tj D4F koji ima 75konja. Redovno odrzavanje, mislim na filtere i ulje i sve ima da radi besprekorno. Za manje od 5k ? ima da se nadje vec 2000 godiste sa full opremom. Treba samo izbegavati platneni krov, jer zna da pocne da propusta posle odredjenih godina.
I da za kraj, ja i dalje mislim da je twingo jedan od najruznijih automobilaStercus accidit
Comment
-
-
Uzmes joj Audi 100CC i nema da fali, lak za parkiranje (ima servo, izdrzljive branike). Kad je to duzina bila mana ...
A majstor ti i ne treba, svaki taxista zna da ga popravi...
Shala na stranu, znas koji je obicno podnaslov testova Toyote Yaris? Dosadno dobra! To je auto za tvoje potrebe.Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005
na forumu
Comment
-
-
Mislim da vecinu tvojih komentara, to jest potreba zadovoljava Astra F i to mozda 1.6 8V, mada ti je moja preporuka 16V. Kupis neko '97 godiste za 4000 zajedno sa opremom, ugradis plin, odradis servis i ostane ti para za jos dve registracije...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Evo, ovde smo malo diskutovali o pocinkovanim automobilima
Comment
-
-
izmedju punta i brava izabrao bi ovo drugo
medjutim, to su sve automobili sh klase...
uhvati se nekog japanca, i uzivaj... recimo civic ili almera benzinac(obavezno) ili suzuki swift(po meni i najbolja ponuda za tebe)
honde drze cenu zato sto drze i kvalitet...
Comment
-
Comment