Pa lep je auto, i vrlo brz.Hoces reci da je SAXA koristio za prevoz zene i sitne dece?Pa ne bih rekao.
****Split from Saxo VTS (R)**** ( KUPOVINA NOVOG AUTA)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by zverkoma nema sanse ja da dam tolike pare za auto bez klime i toliko star pa neka ima ne znam koje amortizere, samo se malo zezamo.
btw,ovaj S4 u borci je krsh agnojcina nije losa samo ima malo jacu kilometrazu ali budemo videli...
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacS4 nije karavan obichan je.Ima plin ali je to obichan plin i auto ne da detonira nego ebeb kevu!I da pritom je sav izudaran bio, a loshe uradjen.
I da inache kupuje auto za prevoz sebe i porodice!I to mu je jedini auto i u saxu je vozio zhenu i dechicu!
a onaj telefon sto sam ja napisao zadnji, to je mislim od jednog karavana sto se prodavao pre nekih metar dana a ja nisam stigao da ga vidim, ako je jos na prodaju nek pogleda to !
Comment
-
-
vidim taj fiat coupe se vozi i vozi bas ke pouzdan i kvalitetno napravljen... ili ste pobrkali pa ste hteli da kazete da je kvalitetno nacrtan... dajte uozbiljite se, za stefana me i ne cudi ali strac vujadin... ode reshpekt u vodu... a i da vas sto nema te para za ferari pa vozite alfe i fijate cupeje postedim gubljenja vremena, jedan od vas mi je rekao da ce se naljutiti na mene ako budem kupio italijana posto sam samo u nekoj prici , onako bez veze pomenuo lanciu kappu pazi ni jednan drugi auto nego kappu za koju ne mislim da je losh auto ni naj manje. tako daaaaaa... citajete ovaj tred i nemojte sugerisati, nema potrebe...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ja ne sugerisem da kupis Fiat Coupe jer taj auto uopste ne odgovara tvojim potrebama, niti imam nameru da ti bilo sta sugerisem. Jedino sam reagovao na netacne predrasude. Fiat Coupe je vrlo cenjen kao polovnjak svuda, vozi se cesto i mnogo jer je ima kvalitetnu mehaniku, donji postroj i pocinkovanu limariju. Ne pada mu cena i u buducnosti bice klasik kome ce cena i rasti. Imidz mu kvare Fast and Furious budzevine kojih ima i kod nas i sto ga cesto voze vlasnici koji su napaljeni pa ga zgaze, ali Boze moj bar je kvalitetan pa i to izdrzava...
`Ajd da ne kvarim kupovinu...vi nastavite da bistrite ostale kandidate!
Comment
-
-
Comment