Evo i konkretnih odgovora! Da ne tupim previse, ne bih u svom odabiru da odem predaleko, tipa Mitsubishi Eclipse, krupan je to zalogaj. Nemam nikakvog iskustva kada su japanci u pitanju - verovatno su mi zato i interesantni. ali hteo bih auto koji ipak nije preskup za odrzavanje a kvalitetan.Ako vec biram, a uslov je da bude japanski automobil, neka bude neka komercijalnija varijanta.
Trenutno, prednjace 323f i Primera koja je barem meni mnogo lepsa od Carine II i Accorda tog godista ‚‚90.,91‚. mada svakako da nisu u istoj klasi.
Sto se Primere tice, ima li ta verzija 1.6 16v sa karb. servo volan i na sta treba obratiti paznju kod kupovine-sta im je jos mana pored pomenutih gornjih ramena - i da, koja im je okvirno cena - podrazumeva se da bude u dobrom stanju? Pozz
Trenutno, prednjace 323f i Primera koja je barem meni mnogo lepsa od Carine II i Accorda tog godista ‚‚90.,91‚. mada svakako da nisu u istoj klasi.
Sto se Primere tice, ima li ta verzija 1.6 16v sa karb. servo volan i na sta treba obratiti paznju kod kupovine-sta im je jos mana pored pomenutih gornjih ramena - i da, koja im je okvirno cena - podrazumeva se da bude u dobrom stanju? Pozz
Comment