Japanski automobil srednje klase do 3000e
Collapse
X
-
Pre nekih dva sata, prodah svoj auto, tako da sam sada pesak! Na auto pijaci, ovde u pozarevcu, videf Suzuki Swift limuzinu 1.3 u bas dobrom stanju `91. za 2500e. Ucini mi se to da je malo jaca cena, ne znam kako im se krece cena. Hajde Ivvane, javi se - sta kazes za taj auto - kako ide sa delovima itd.-preporucio si mi taj auto pre neki dan? PozzNe postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!
Comment
-
-
Preporucio sam ti i to bas limuzinu
Cena odrzavanja otprilike kao za mazdu mozda malo jeftinije, jer je ipak za klasu manji.
Cena i meni deluje malo veca, mada zavisi u kakvom je stanju, racunaj da je to top cena za to godiste, znaci realno cena bi trebala da ide dole, za visi sta ima od opreme, da je 1.6 pa i nekako.
Ne verujem da ces da se pokajes ako ga uzmes, dosta zahvalan auto, ali je manji od vectre i polozaj za sedenje je skroz drugaciji nego sto si navikao do sad.
Ako je u bas dobrom stanju i ako uspes da se dogovoris oko cene mislim da vredi da se uzme.
Ako se setim jos necega dopisacuTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Oket! Naravno, nisu u istoj klasi pa nije ni isti osecaj! Zaboravio sam da uzmem broj od tog tipa sa Suzukijem ali ako naletim na nekog dobrog-sto da ne!
Ipak na srcu mi lezi Mazda 323f i Nissan Primera p10! Ako nesto saznas - saznate, javite!pozz
Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!
Comment
-
-
Ooo komsho,srecan pazar zelim.Aj,sad mozda i odvalim(znam da je dugo visio papir) ... jel prodata ona crvena 323F,od one instruktorke,mislim iz tvog kraja(da nekazem,komshiluka
) ?
Secam se da je fino izgledala na ulici.
Comment
-
-
Ooooooooo alfista! Ma juce prodao Vectru a znas i ti da je bila u extra stanju ali luda glava je to - hocu japanca il` cu da mrem... Ne znam za tu komsiku i njenu 323f! Hajde ako saznas za taj ili neki drugi auto, javi! Pozdrav i hvala ti!!! Srecna voznja...Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!
Comment
-
-
Na kraju cu dici ruke od kupovine auta... Salim se, ma ne mogu bez njega!
Listao, listao oglase i nadjem jednu 323f bg `92. karburator, crvena "kao" u mnogo dobrom stanju receno iz price-vlasnik 3god, extra cene sitnica prava-3000e i odlucim se doci do Bg-a. "Civi" i ja dodjemo do Banjice, kad ono lim kao da smo ga nas dvojica krecili - udarana prednjina, motor deluje stvarno dobro, dosta mana-sitnica itd.
I sta raditi - ljudi nisu normalni... lepo pitas jeli auto farban a oni "nije". U kakvom je stanju "ni euro ne treba da se ulozi..." i tako u krug.
Pa zar ja, npr. koji zelim kupiti auto moram na stotine puta ici u obilazak gradova - to ce izneti jos jedan auto... Uostalom, nije mi nista cudno, znam ja za to samo se eto tako jadam jer sam danas poludeo! Ici na auto pijac? - to je jos gore - sve vrvi od preprodavaca... :x
Na kraju covek izgubi volju, dodje mu da kupi bicikl...aha!?!
Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!
Comment
-
-
A shta reci... stara pesma.Ma,bice vec nesto
!
Ko ceka,taj doceka.Kolega sa posla uzeo pre 2 meseca,bruka Galanta '91. za,neces verovati,1.500.Da je cekao,jeste,a da je ub'o
!!! GLSi 2.0,ovde u gradu
.Lozim ga da mu jos IvanT uradi sekvent pa da uziva full(u takvom je stanju da se isplati).
Necu vise da te bedacim a ti samo budi istrajan!
Comment
-
Comment