Lancia Delta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

Lancia Delta

Gledah sve zivo i honde i fiate, i brat me nagovara da uzmem Lanciu, nasao sam par na oglasima pa mi treba neko strucnije misljenje, jer o Lancia vozilima nemam pojma ..

kakva su za odrzavanja ? da li vrede ove pare :

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=30899

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=29932

aj da cujem misljenja
  • brzi_pas
    CBC Senator
    • 25.08.2005
    • 272
    • Podgorica

Ne znam sta bi ti rekao, imam deltu HPE skoro 2 godine, odlican auto, djelova ima, i uglavom odgovaraju od fiata, tako da ja nikad nisam imao problema sa nalazenjem istih, a i nisu bili uopshte skupi (bili su jeftiniji mnogo nego sto sam se nadao)...
    Cvrst auto, sa mnooogo opreme, lezi vrhunski na putu, kvalitetno odradjen, bolje od ostalih italijana iz te klase (imao sam i Alfu 146 i brava)
    Od ova dva modela bi bez razmishljanja uzeo 1.8v.v.t. jer je novi motor, odlicno ide, a i mislim da mu je potroshnja skoro ista (mozda cak i manja) od 1.6 modela...
    E sad, koliko vrjede, ne znam, ja moju prodajem 2500e, ali ja sam u Cg, tako da ne znam kakve su cijene kod vas..

pozdrav
    http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
    Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Ovi 1.6 izbegni jer je pakovan auto...ko zna sta je tu sve bilo. Ovaj 1.8vvt deluje bolje...

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

...

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

nazalost nista od ove 1.8 decko je prodao ortaku danas ...

a reci mi kako to prepakivan ovaj 1.6, kod decka je 3.5godine, drugi vlasnik kaze da je sve perfekt ?

Comment

• Gumetina
            Banovan
            • 12.12.2004
            • 1082
            • Novi Sad

sve zavisi sta ocekujes od auta, znaci nemoj da kupis 1.6 ako imas u planu da ga deres i sl. ili da budzis, onda samo 2.0 1.8 je stari provereni motor sa dodatkom varijatora faze usisne bregaste (kao alfa ts
            ) samo sto ovaj za razliku od alfinog ne crkne odma...

1.6 na plin , lep auto, lepa cena slomice se na 4300-4400 za every day upotrebu extra, pomiri se sa mozda problematicnim lerom i malo nesrazmernom potrosnjom - citaj pije fino...
            odrzavanje buranija, rame cca 3000 spona 600 bregasta 50e delova ima svuda....
            ono sto crkava su dizne koje su skupe a na otpadima se sve same crkotine, izduvna grana puca,

delta je 100% kvalitetnija i od fiata i od alfe, licno sam rasturao jednu iz koje sam vadio motor za juga i to je fiat - lancia , ****-oko....

pozz

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Zasto je prepakivan? Pa, upotrebicu cistu logiku. Ako imas Lancia Deltu 1.6, onda nije za ocekivati da vlasnik iste bude neki ekstra zaludjenik za Lancie, vec da je to neko ko kupuje obicno prevozno sredstvo... dakle takav lik po prirodi stvari nece stavljati (niti juriti da ih nadje) sedista iz Lancia Delte HPE HF turbo, a ima njena sedista i prednju masku. Nije lako naci takva sedista i prepakovati u Deltu - to su sedista od alcantare i nisu jeftina... Vise je za ocekivati da se ulozi u neke felne npr, a ove nisu bas nista posebno... Ako nije ceo farban (a mislim da jeste jer nema oznake pozadi), onda su mu branici sigurno farbani.
              Ko zna, mozda je prvi komsija ovom liku neki ko ima auto otpad i mozda se bas njemu desilo da dobije neku Lancia sa tim sedistima i bas ovom coveku ponudio da uzme i sve lepo i normalno...ali ja se ne bih kladio u to. Ko ga ja kad radio, da li u inostranstvu ili ovde u Srbiji to i nije bitno... I kada neko kaze drugi vlasnik, to znaci ovde u Srbiji, a ko zna koliko je bilo u inostranstvu vlasnika i sta je radjeno.
              Naravno da je ovo deset godina star auto i ne treba ocekivati da bude cist k`o devica, ali treba biti oprezan.

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

hvala na savetima da znam da obratim paznju. Auto je uvezen 99god, ovaj decko bi trebao biti 2vlasnik, za sedista nisam znao da ide samo na turbaka, to cu da proverim, kao i za prednju masku.

branici su oba farbani ! prednji je opet udaran tako da mora da se i on farba

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

@starac vujadin, na zalost informacija koju si dao da kozu ima samo turbak nije tacna, nasao sam na netu preko 30-40 na oglasima lancia 1.6 - 1.9TD sa kozom, i plus preko EPER sam proverio auto, izbacilo je da ima tacno taj dezen sedista BLACK/ARTIC BLUE alcantara

sutra se auto gleda, pa javljam sta je uradjeno !

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

Ako tako kaze eper, onda je tako. Izvini na dezinformaciji.
                    Posle sam se i ja setio da je Delta ima 1.9 dizel verziju u paketu opreme istu kao i HF turbo. Za 1.6 i ostale nisam znao niti pretpostavljao da ima tu kombinaciju.

Javi kako si prosao.

Comment

• mishio
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2007
                      • 1204

stric mi iz KG pogledao auto za mene, covek radio 20godina u zastavi na traci i sledece je:

auto je bio napred udaran, nije dobro uradjen, far mora da se menja, branik mora opet da se farba, blatobran jedan nije ispravljen dobro .. 4xamortizera da se menjaju (losi su), nema miran rad na benzinu itd..

sta mi predlazete ? da li da ulazim u sve ovo ili ne ? decko sto prodaje je skroz ok, kod njega je auto 3 godine, odrzava redovno e sad ko ga je udario i kad, niko nista ne zna

koliko kostaju 4 amortizera ? far ? dajte neke cene da znam koja je uopste realna cena ovog auta koliko bih morao da ulozim .. i plin nema lambda controlu ...

Comment

• Manfred
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2007
                        • 905
                        • Beograd

Cekaj a sta bi sa Bravom?

On je malo dostupniji, ima ih koliko hoces, delova na sve strane i po otpadima i po radnjama...

Comment

• TOKYO
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2006
                          • 1696
                          • Beograd- NBGD

Mnogo para za "taj" auto,zaboravi i trazi dalje!

Da bih imao reper o mom savetu evo vidi kakav je auto prodat pre mesec dva za manje para nego ta Lanca (kao nov)
                          MY ex RWD Alfa
                          Drift & Donuts & Track

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

znam da je autu jaca cena, i mora da ide dole, mislim da je vlasnik razuman oko cena i da zna da mora dole, i kupac sam ...

i da, uopste mi se ne svidja 155ica, ali zato da je neka 145 na prodaju

Comment

• TOKYO
                              CBC Senator XXL
                              • 17.07.2006
                              • 1696
                              • Beograd- NBGD

Auto sam ti postavio cisto da uvidis razliku cene!

Ne znam da li ima neka 145,ako to zelis?? ,nadji 2.0 detelinu i pravac Pelinkovac!
                              MY ex RWD Alfa
                              Drift & Donuts & Track

Comment

Working...
                              X