Preporuka za prvi auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Originally posted by Kanarinac
    chekajte jel vi stavrno savetujete choveka da da 3000 evra za yuga?Shto deki kazhe bio star 10 dana ili 15 godine apsolutni je isti.Shto bi uzimao yuga?Imao sam i ja yuga i nikad ga vishe u zhivotu uzeti necu.Samo riknjava neshto i onda kad sve rikne i sve zamenish krene sve opet.
    Alo bre kani....to sto si ti imao je sve samo ne yugo...pogotovu ne za 3 soma eur.
    Zaboravi taj krs sto si imao...smesno je i da ga pominjes.

Definitivno takvom decku treba jugo....da ga drnda grebe, sam ponesto cacne i nauci nesto.

To sto kupite krsa trulembaca iz 91. za soma evra pa posle kudite i pljujete to je vasa stvar.

Da....trenutno imam 3 jugica a imao novog, 93-ce 97-me 2000-te i 2003 i nijedan mi nije zadavao nikakve vandredne probleme. Cak sta vise ni jedan mi nije bio los koliko sam ih ja lose odrzavao i bilo me bas briga.

ovog iz 97---tek polozio....pun gas, lupan sa svih strana, svi se ucili na njemu i sluzio je kao bog.
    Dakle ne slusaj balavurdiju..nego za prvi skolski auto za 3 soma najbolji izbor je jugo.

Nemojte samo one price...sta ako pogine....evo ja se javljam iz mrtvih.

Budimo realni...kakva bre alfa, kakav BMW-za 3 soma...da li ste vi svesni kakvu muku i bedu hocete da nabacite coveku.

Razmislite barem jednom o necemu pre nego sto pocnete da lupetate gluposti.

Da ima 4, 4,5 soma pa da se prica o nekom Puntu, Corsi....ovako....yugo
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Vidi nemash pojma kakav je yugo bio kad sam ga uzeo,a uzeo sam ga od prijatelja i znao kako je auto odrzhavan.I dalje stojim iza toga da je isto 2005 ili 1991 god.Ja sam tog yuga vozio bezbrizhno 3 meseca.Onda je riknuo anlaser,pa alternator,pa hladnjak,pa neshto ne secam se kako se zove,pa karb se razjebao ili shta vec.Trapove sam radio na 4 meseca.Konkretno ramena,spone i sl.E sad posle sam ga zapustio i skroz prestao da vozim onda se tek raspao.
      Jednostavno delovi su k...c na bicikli nisu ni za shta pa i crkavaju samo tako.
      Tako da nikako ali bash nikako ne mozhesh da poredish yuga sa bilo kojim od ovde pomenutih automobila.
      Ima komshinica novog yuga za pezoovim motorom.Redovan servis sve po ps-u.15000 preshla menjach nece lepo u drugu,ispada iz 4 ponekad.Unutra sve se zvhivo trese itd.

I love my

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

I dalje stojim iza toga da je isto 2005 ili 1991 god.Ja sam tog yuga vozio bezbrizhno 3 meseca.Onda je riknuo anlaser,pa alternator,pa hladnjak,pa neshto ne secam se kako se zove,pa karb se razjebao ili shta vec.Trapove sam radio na 4 meseca.Konkretno ramena,spone i sl.
        Pa eto zasto nije isto 91 i 05....razmisli malo...anlaser, hladnjak, alternator.......da li shvatas o cemu pricas 15 god razlike kod juga
        jugo 91 je 1000 eur....i sve sto se kvari kvari se i stranom autu za soma evra pa jos 3X vise i skuplje.
        Kani eeee ukljuci mozak
        Imao si jednog juga ja imao 10
        i na jednom mi jos nije otisao hladnjak alternator,kblovi...kako to? ....pa zato sto je uvek bio mlad... a takav ce biti i taj za 3 hiljade.

Nisam ja zaludjen za juga da ne znam kakav je auto na duze staze....posle 7,8 god...prodaj doplati i podmladi jer ces za delove i zivce dati taman toliko.

Nije mi samo jasno kako se svi moji ne tresu...presli po 50 hiljada moje voznje i tretmana....ko me poznaje zna o cemu pricam....hoces da vidis gume kakve vozim....godinu dana mi trese preko 100 necu nista da preduzmem....kako bi trcao kod trapadzije da je strani auto u pitanju

Comment

• 230
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2007
          • 775
          • Semberija

Ja imam Yuga 45E koji je '87. godište, do sada mu je stradala samo lamela jednom, i jedno rame, takođe jednom. Na njemu smo se učili voziti i ja i moj mladji brat, a majka ga i dalje voza svakodnevno.
          155+75=230
          VIVA LA VITA!!!

Comment

• Vlada_nbgd
            CBC Senator XXL
            • 11.09.2005
            • 1066
            • Novi Beograd/Topcider
            • ford focus sport pack

Ja sam imao stojadina od 91 do 2006,kupljen nov.Prodat je sa 100000km i od agregata je crkla samo pumpa za vodu i karb je 2 x ciscen.Trapvi radjeni na svakih godinu,godinu i po ali je to bilo jako jeftino tako da se uz redovan servis i ne oseti...Naravno taj auto je max odrzavan od prvog dana,a prolazio je nevidjenu torturu(od mene) i vozilo ga je uvek 2-3 ljudi.E to sto vecina ljudi kupi matorog juga koji je u raspadu,pritom nema zelju da ulozi ni dinar u njega to je druga prica...
            Da se razumemo ni ja ne bi ponovo kupio zastavu,jednostavno prevazisao sam je,ali je lepo zavrsila posao,kao pocetniku mi je bila idealna.Btw taj auto nikad nije stao na putu...
            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Manfred
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2007
              • 905
              • Beograd

Gde si tog BMW-a nashao leba ti?ja se nagledao krsheva sachuvaj bozhe.Srecom smo izgleda nashli auto al necu da baksuziram.
              Na vidikovcu, zna Janko, jedan od onih majstora iz komplexa

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Auuu Ilija?ili neko drugi?Kako mi je promakla prekopali smo ceo Bg u potrazi za autom.Al dobro
                Nego da se vratimo na temu.
                eMe naveo sam ti primer sa novim yugom shta se desilo.A da zaboravio sam pucanje sajle prozora suvozachkog.Drugar je sad isto uzeo yuga novog isto pezo motor pa cu videti shta ce kazhe za pola godine.
                U sv sl nit ikome preporuchujem da uzima bilo kakvog yuga ako vec ima 300 na raspolaganju.Ajde da je 1500-200 pa da kazhesh.Ali za 3000 mozhesh da uzmesh mnogo bolja i kvalitetnija kola nego shto ce yugo ikada biti.Iako su straija 15-20 godina.Prvenstveno zbog kvalitetnijih delova

I love my

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Malo je problem sto se auto nikada ne uzima za sve pare.
                  3 soma je solidna cifra...mozda moze i da se naleti na nesto strano a solidno.
                  Ali uvek moras da ostavis stek sa strane barem 2,3 glave.

Ma generalno kop da je mnogo bitno koji ce mu biti prvi auto....kola se menjaju pa ako mu se jedan ne svidja neka menja za drugi, treci

Comment

• 230
                    CBC Senator XXL
                    • 02.04.2007
                    • 775
                    • Semberija

Poenta je u tome što početnik ne zna kako da pazi i mazi skuplji i bolji auto.
                    Kada nauči kako da se ophodi prema automobilu, nek' uzme i Jaguara, ako hoće.
                    155+75=230
                    VIVA LA VITA!!!

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Evo sad moram ovako da zamolim!!!Dakle ako neko zna neku kocku do 1800 ccm da neko prodaje.Da nije krsh i sl neka javlja.Znachi ja poludeh od trazhenja!

I love my

Comment

• mrki
                        CBC Senator XXL
                        • 08.11.2006
                        • 550
                        • nis, serbia

definitivno glasam za yugo, kao prvi auto.
                        i meni je bio i stvarno se svasta nauci na njemu.
                        moj je trosio ulje, mastio svecice, ponekada me dovodio do ludila,
                        ali u principu bezbrizna voznja za male pare!
                        a i onako u svakom broju SAT-a, majstor Rile ima uvek nove cake za yugice.

Comment

• Azrael
                          CBC Senator
                          • 29.06.2006
                          • 278
                          • Kragujevac

Ja vozim juga 55 1990. godiste, koji je kod mene od 1994.godine, prvo ga je vozio deda, pa majka, pa sada ja. Auto je kad sam ga ja preuzeo do sada presao sito i reseto i jos uvek ide, a da pritom nema nikavih kvarova kako neki kukaju, osim redovnih servisa.
                          Neko je pomenuo i los kvalitet Floride, sto u opste nije tacno, jer evo moj ocuh vozi Floridu in 13i, koja je do sada presla oko 300000km i nema nikakvih krckanja, lupanja, a auto je sluzbeni.
                          Takodje je neko pomenuo da jugo ne moze da predje vise od 70000km, sto isto nije tacno, jer je moj drugar sa njegovim Jugicem do sada presao 250000km.
                          Tako da moj glas ide za Juga.

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Evo sad moram ovako da zamolim!!!Dakle ako neko zna neku kocku do 1800 ccm da neko prodaje.Da nije krsh i sl neka javlja.Znachi ja poludeh od trazhenja!
                            Kani, idi u oglase i postavi temu

Mugos, dobro pregledajte tu toyotu i razmislite jos jednom kako pocetnik moze da odrzava auto star 15 i kusur godina.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Marko001
                              CBC Senator XXL
                              • 09.09.2006
                              • 1070
                              • Belgrade

Originally posted by Azrael
                              Neko je pomenuo i los kvalitet Floride, sto u opste nije tacno, jer evo moj ocuh vozi Floridu in 13i, koja je do sada presla oko 300000km i nema nikakvih krckanja, lupanja, a auto je sluzbeni.
                              jedino ako je to neka vanserijska, ako je uhvatio vezu u zastavi da mu je bolje naprave

ja u kojoj god sam se vozio floridi in bilo je i krckanja i skripuckanja, i volan kad ga okreces nesto skljocka itd... nista sto se ne moze preziveti ali ima toga.

a da predje 300k bez generalne- jakoo tesko

i nisam rekao da je florida losa- nego da je losa u odnosu na toyotu.

Comment

• munRu
                                CBC Član
                                • 29.06.2007
                                • 22
                                • BGD

Oko 2003 imao sam slicnu dilemu, jedino sto nisam pocetnik, suma je bila ta o kojoj pricate. Bilo je izbor polovni strani ili nov Yugo. I posto nisam imao kesa keva je uzela na kredu nov Yugo.

I ne nisam se pokajao.

Odmah sam mu ugradio plin i presao oko 80Kkm, bez ikakvih problema. Samo redovan servis na 5000km. Posle 3 godine dao sam ga burazeru i jos malo i obrce nule sa njim.

Godisnje odrzavanje je bilo oko 200 jura mozda i manje, jedino ulaganje je bio plin. Jbg mora na nesto da ide.

Comment

Working...
                                X