accord 2.0i ES/00god

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spori
    CBC Član
    • 20.10.2007
    • 33
    • beograd

accord 2.0i ES/00god

pozdrav hondasima,
    ljudi, vec neko vreme jurim japanca starog 5-7god. pa sam nabasao na accorda 2.0/108KW/2000god/navodno 145.000km sa sekventom. auto(bar na fotkama) izgleda prilicno opasno ali ono sto me interesuje je sta mislite o tome i ako znate neke okvirne cene odrzavanja tipa: kaisevi, filteri, plocice, svecice idr. i ako postoji neki poseban problem sa tim modelima na koji treba da obratim paznju kada odem da ga pogledam.
    sve u svemu za ili protiv?, s obzirom da sam totalni tantuz za honde...
    molim Vas pomozite, lomim se a cena mu je na ivici za moje mogucnosti...
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

bilo bi lepo 1 samo da se kratko predstavis ovde

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 256#345256

a sto se tice odgovora na tvoje pitanje pomoglo bi ako imas neke fotke da vidimo kako izgleda jer mozda nije za eu trziste ako jeste standardni model ne bi trebalo da imash nikakvih problema sto se tice delova i odrzavanja cene delova su neka srednja klasa ...znaci ni premalo ni previshe....

sto se tice problema najbolje da odes kod majstora da pogleda tj mileta pileta...mda on ne voli automobile sa plinom...reci ce ti covek sve oko auta posle pregleda naravno besplatan je pregled...

bilo bi dobro i da proverish plin jer ko zna gde je ugradjivao....

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=32234

ovaj?
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• spori
      CBC Član
      • 20.10.2007
      • 33
      • beograd

-nisam se predstavio jer sam skapirao da to rade uglavnom honda vlasnici...evo odma' cu to da uradim.
      -fotke vidim da si vec video tako da predpostavljam da vec znas to za koje je trziste.
      -kod mileta ne mogu da ga odvezem dok ga ne kupim jer kao sto si vec video drzi ga tip iz kg-a.
      -kapiram da je srednja klasa ali da li to znaci da cu, ako ga odvezem cim ga uzmem kod napr. mileta, moci za 2-300e da zamenim kaiseve, ulje, filtere i recimo svecice i kablove?..
      -za plin kaze da je ugradjen u slovackoj odakle je i uvezen.
      -da to je taj.
      -hvala na ovako brzom reply-u.

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

pa sam si sebi odgovorio u principu znaci od 200-300e prvi servis....

ne znam koliko mozes da verujes majstorima dole da ga pregledaju ali najbitniji su ti trapovi, limarija(da li je udaran) i motor ...

to sve mozes da proveris na licu mesta kod nekog majstora/limara, a sto se tice motora samo vidi da li dimi nazad slucajno ...zaturiraj za do 6000 i postavi nekog iza...mda ne bi trebalo da bude problema
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Hmmmm, zanimljiv oglas......
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Vlada_nbgd
            CBC Senator XXL
            • 11.09.2005
            • 1066
            • Novi Beograd/Topcider
            • ford focus sport pack

Budi oprezan,taj auto se jako dugo prodaje,mozda postoji razlog...btw bila je jos jedna honda accord isti model samo 1.8 u kragujevcu,cak mislim da ih je isti covek prodavao.Ako se ne varam ovoj 2.0 je pocetna cena bila nesto manje od 10000eur...
            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Ali auto dobro izgleda, samo da je ta kilometraza prava i da stvarno nije udaran... i da ima sekvent!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• spori
                CBC Član
                • 20.10.2007
                • 33
                • beograd

Originally posted by Vlada_nbgd
                Budi oprezan,taj auto se jako dugo prodaje,mozda postoji razlog...btw bila je jos jedna honda accord isti model samo 1.8 u kragujevcu,cak mislim da ih je isti covek prodavao.Ako se ne varam ovoj 2.0 je pocetna cena bila nesto manje od 10000eur...
                jesi' siguran da je to bas taj, jeste bio jedan u kg-u ali pre jedno dva metra, za ovaj nisam siguran da sam ga vidjao, jedino ako ga zbog cene nisam ni razmotrio...

Comment

• spori
                  CBC Član
                  • 20.10.2007
                  • 33
                  • beograd

Originally posted by Vlada_nbgd
                  cak, ako pogledas na fotkama stoji datum (14.10.2007)...

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Da, da...bio je jedan accord iz KG-a koja je [Miki] sa foruma kupio i vratio posle 2 dana jer je bilo ulaganja 1000e...oprezno i sa ovim.

Ako vec dajes 8000+ eura na auto, onda nemoj zaliti na 50e i dovezi taj auto u BG da se ceo prekontrolise kod Pileta...tada ces biti siguran!
                    Power of dreams !!!

Comment

• Vlada_nbgd
                      CBC Senator XXL
                      • 11.09.2005
                      • 1066
                      • Novi Beograd/Topcider
                      • ford focus sport pack

Bila su dva accorda i to sigurno,ovaj 1.8 je bio dosta jeftiniji,presao je puno i mislim da nije imao plin i klimu.Te honde su se vrtele pre mnogo vise od dva mesca s tim sto je ovu 2.0 ponovo slikao...Ovo sam siguran 100% jel mi je jos tada zapala za oko kao dobra kupovina,i bilo mi je jako cudno da se bas u kg prodaju dva ista accorda i to od istog vlasnika.Najbolje lepo da odes u kg i pregledas kola,od nagadjanja nema nista,btw i meni ovaj accord deluje extra
                      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

I meni se svideo ovaj Accord. Zvao sam i cak, ukoliko je stvarno dobar, razmisljao da eventualno menjam svoj Mondeo za Hondu, jer stvarno volim Accorde, a tesko je naci dobar primerak. Tip nije nesto bio raspolozen za zamenu, pa pretpostavljam da smatra da ce je relativno lako prodati. Tako sam ga malo ispitao, a on je ladno odbio menjanje za Mondea turbo dizela koga bi sigurno mnogo lakse prodao.

Ali, eto, sad se ispostavlja da tu ima neka caka...U svakom slucaju, trebalo bi dobro proveriti auto.
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• bakara
                          CBC Senator XXL
                          • 29.01.2005
                          • 977
                          • nBGd

Mislis da nesto nije u redu sa tom hondom?

Mozda, ali ni ja ne bih pristao na zamenu...
                          pozdrav

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Nemam pojma, vidim da je Vlada pratio. Auto izgleda ekstra, ali jedno su fotke, a drugo detaljan pregled uzivo.

Sto se tice zamene, OK, Honda je kvalitetnija, ali kod nas su se dizelasi vazda lakse prodavali. Znam lika koji prodaje Mondea benzinca, zovu svaki dan, al samo pitaju da li je dizel...
                            Pa vi koji vozite Japance sami tvrdite da se dobar primerak kratko zadrzava u oglasima, a Vlada ju je primetio jos pre par meseci...
                            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• spori
                              CBC Član
                              • 20.10.2007
                              • 33
                              • beograd

e, ljudi: crn je, ljut je i moj je!

Comment

Working...
                              X