Ponuda:
saxo 2001 god. metalik siva 1.5d 5 vrata 98000km odlicno stanje. mana nema klimu. dobijes ga na ime za 4500€
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
...nikada mi nece biti jasno...
Neki tamo lik u Evropi kupi novog dizela...Plati ga skuplje od benzinske varijante...Racuna da ce tu razliku vratiti kroz manju potrosnju i jeftinije gorivo...Ali zato mora da predje veci broj kilometara...bar nekih 30000 godisnje...A, kada ti dizeli dodju u Srbiju....stari po 6-7 godina...svi nekako cudno imaju oko 100000 km-a...
Evo neki detaljcic o kolima.Auto je nebo plave metalik boje,3 vrata,motor kao sto je vec receno 1.9 D.Oprema servo,abs,podizaci,centralna.Spolja mu nedostaju one crne lajsne,koju sam primetio da vecina primeraka ni nema i izgrebana je vozacka strana.Ostalo je OK.Motor ima problemcic da curi nafta i to ce se resiti zamenom tog creva sta li je vec.Treba da se zameni grejac i jos neki deo.Auto je registrovan do Avgusta koliko se secam.Cena je 4000.Sa sredjivanjem toga oko motora ce izaci jos 200 evra vise.Sto se kilometraze tice,ni ne rcunamo da je prava.Na koliko je automobila iz ubvoza to tacno?Bitno je da taj motor moze dosta da predje i da odrzavanje nije skupo.
i u njegovo ime,hvala.Nadam se i ja da ce ga lepo sluziti,jer mu je to prvi auto.
...nikada mi nece biti jasno...
Neki tamo lik u Evropi kupi novog dizela...Plati ga skuplje od benzinske varijante...Racuna da ce tu razliku vratiti kroz manju potrosnju i jeftinije gorivo...Ali zato mora da predje veci broj kilometara...bar nekih 30000 godisnje...A, kada ti dizeli dodju u Srbiju....stari po 6-7 godina...svi nekako cudno imaju oko 100000 km-a...
moram ti odgovoriti
neki lik tamo kupi dizela (u sta ne ubrajam firme) i treba da predje po tebi 30000km godisnje. naprimer ovaj saso o kojem ja pricam ima pravu kilometrazu zato sto frajeru u garazi cuci m3 jer nece on saksom iz padove da ide za rim.
drugo takse na nova vozila su preko puno puno povoljnije nego kod nas.
naprimer u nemackoj se ne isplati kupiti dizela jer taksa prilikom registracije dizela je 1/2veca nego kod benzinaca.Ako neverujes pitaj nekoga ko je iz nemacke.
isto tako vazi i za svajcarsku.
a jos ako si zainteresovan da vidis kako izgleda auto koji ima manje od 100000km skoci do bajlonove pijace da vidis par auta koje sam tamo doterao (prodao)
a to sto dolaze sa po 100000km u srbiju sta ces kada nasi ljudi vole da plate naprimer punta po mogudjstvu 2003 god. 5000€ da ima ispod 100000km da ima klimu i da je dizel da bi manje trosio pa jos ako moze da je u boji i da ima 5 vrata a vozac nemora da ide uz auto.ocu i ja jedan takav.
Neka vas dobro sluzi puntic
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
..nije nemoguce da naleti dizel sa manjom kilometrazom, bas u situaciji kada je to drugi auto u porodici, ili neki slicni razlozi...
Ali, ipak je to na nivou izuzetka, a ne pravila....Pravilo je da im vracaju kilometrazu...
Vec sam spominjao...Stilo JTD, 5v, 2002, na satu 140000...a komp pokazuje 262000 km-a...Spolja lepo izgleda...ali npr. papucica kvacila [ ona guma ] samo je okrenuta naopako, tako da je ta istrosena strana dosla gore...Cak je tom preprodavcu bilo skupo da zameni najobicniju gumu na papucici kvacila, vec ju je okrenuo...
Koliko se isplati ili ne isplati kupovina dizela po Evropi, najbolje govori njihov konstantan rast prodaje...Ima ih bar koliko i benzinaca, a u nekim klasama i vise od benzinaca...
Video sam kako stoje u ''redu'' preprodavci, u kesama im kilometar satovi, i cekaju da se ''namesti kilometraza po zelji''...
Ali, u pravu si sta nasi ljudi vole da kupe...
Tako ubedjuje me jedan lik, da on ima nekog rodjaka, koji napakuje po 10 Stila JTD 2002 i 2003, i zato ih dobije jeftinije...i svi imaju po 30-40000 km-a...I ne mogu da mu dokazem da je to nemoguce...!
Prosto, voli covek da veruje da to postoji...
e pa dok je takvih likova bice dobro i prodavcima. sustina je da preko niko ne prodaje auto koji valja osim u slucajevima da je auto oduzeto od strane banke na ime lizinga ili kredita.
Comment