Ford Cougar 2.5, 170ks, V6, 2000g

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Ford Cougar 2.5, 170ks, V6, 2000g

Treba pomoc. Evo ga drugar kod mene, i hoce da kupi navedeni auto. Dajte misljenja, koliko ga je tesko kasnije prodati ovde? Auto ima ugradjen sekvencijalni plin, a zanima coveka koliko bi trosio. Fabrika kaze 9.6, ali mi to nekako sumnjivo. Auto je udaren, a drugaru je cale auto limar, tako da ce biti u top stanju. Ali posto su novi delovi skupi, ako zna neko neku drugu pricu osim ovlascenih distributera, slobodno predlozite?!
  • stainless
    CBC Veteran
    • 26.10.2007
    • 183
    • CG

dobar je cougar,mislim da ima platformu od mondea pa ne bi trebalo da su djelovi puno skupi.
    steta sto nije verzija 2.0 nego v6,mislim da dosta trosi,15-16l u gradu minimum,a plina i litar vise,jer zetec 1.6 trosi 11 u grad.
    Inace izgled mi je extra,nego koliko planira da ga plati?
    Originally posted by Stefan_s
    Ta dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

Izaci ce ga oko 6.500e, a majstorova muka se ne placa. Jel znate nesto blize oko registracije?

Comment

• Lord_o21
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2006
        • 494
        • Novi Sad

Auto je skroz dobra, pouzdano vam kazem... Pravi Coupe + ide kao nevreme...
        ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Odlican, a podcenjen auto. V6 je prava mera za njega. Ima nevidjeno koristan gepek za kupea. Tezak za naknadnu prodaju.

Comment

• civi
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1492
            • Pozarevac

I ne ide nesto ja ga sa 140ks oduvam samo tako mada mu je dobra fora sa izduvom na sredini (steta sto uglavnom gleda moj sa strane)
            Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
            - Kako to misliš, kočim?

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Nije to auto za neko ganjanje po putevima, to je udoban cruiser u coupe look-u koji je vrlo siguran i odlicno lezi na drumu, ima odlican menjac, motor mu je rasterecen i kultivisan...Mogu ta karoserija i donji postroj da izdrze mnogo vecu snagu - ovih 170ks mu je neki minimum da bi isao ok.

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

To je mazdin V6 , super motor . Ostalo je od mondea sve .
                Registracija je za to cudo oko 500 e
                ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

Working...
                X