Treba pomoc. Evo ga drugar kod mene, i hoce da kupi navedeni auto. Dajte misljenja, koliko ga je tesko kasnije prodati ovde? Auto ima ugradjen sekvencijalni plin, a zanima coveka koliko bi trosio. Fabrika kaze 9.6, ali mi to nekako sumnjivo. Auto je udaren, a drugaru je cale auto limar, tako da ce biti u top stanju. Ali posto su novi delovi skupi, ako zna neko neku drugu pricu osim ovlascenih distributera, slobodno predlozite?!
Ford Cougar 2.5, 170ks, V6, 2000g
Collapse
X
-
dobar je cougar,mislim da ima platformu od mondea pa ne bi trebalo da su djelovi puno skupi.
steta sto nije verzija 2.0 nego v6,mislim da dosta trosi,15-16l u gradu minimum,a plina i litar vise,jer zetec 1.6 trosi 11 u grad.
Inace izgled mi je extra,nego koliko planira da ga plati?Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
-
-
I ne ide nesto ja ga sa 140ks oduvam samo takomada mu je dobra fora sa izduvom na sredini (steta sto uglavnom gleda moj sa strane)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment