1.9jtd, 1.5dci, 2.0hdi ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • supic dejan
    CBC Veteran
    • 11.07.2006
    • 146
    • Novi Sad

Samo još nešto, priče da auto sa dizel motorom 2001-02 prešao 100000km, malo je verovatna, jer to je oko 16000km godišnje. Preko, a u skorije vreme i kod nas, niko ne kupuje dizel automobil ako ne prelazi ispod 35000km godišnje. Što se tiče van-ova, može se naći lep primerak jes su to uglavnom dostavna vozila po lokalu. Međutim, opet su to kratke relacije za dizel motor, pali, gasi, a dok za benzince to i nije takav problem. Moj savet ti je da kupiš nekog vana benzinca, ubaciš plin, dobijaš veće, rentabilnije, jeftinije što se tiče cene i održavanja, i sa mnogo manje kilometara iza sebe. Nije km merilo za auto, tu je donji postroj, struja, limarija, sedišta...

Comment

• goshkealfa
      CBC Član
      • 20.10.2006
      • 91
      • Pozarevac

Originally posted by supic dejan
      Samo još nešto, priče da auto sa dizel motorom 2001-02 prešao 100000km, malo je verovatna, jer to je oko 16000km godišnje. Preko, a u skorije vreme i kod nas, niko ne kupuje dizel automobil ako ne prelazi ispod 35000km godišnje. Što se tiče van-ova, može se naći lep primerak jes su to uglavnom dostavna vozila po lokalu. Međutim, opet su to kratke relacije za dizel motor, pali, gasi, a dok za benzince to i nije takav problem. Moj savet ti je da kupiš nekog vana benzinca, ubaciš plin, dobijaš veće, rentabilnije, jeftinije što se tiče cene i održavanja, i sa mnogo manje kilometara iza sebe. Nije km merilo za auto, tu je donji postroj, struja, limarija, sedišta...
      Na mestu je tvoj predlog! I ja sam pristalica benzinaca ali tu postoji drugi problem o kome sam vec pisao - velika bi mi bila potrosnja benzina sa sekventom po lokalu po kome ja najvise vozim. Dok postigne temp pogotovo u zimskom periodu ja sam vec dosao do grada, na posao, prodavnice...
      Sto se tice predjenih km, mislim da je diskutabilno to - da li je bolje kupiti auto sa predjenih 250000km pretezno otvorenog puta ili 150000 po lokalu?
      Najbolje je kupiti novo a tu je problem... - Zna se!!! Pozz
      Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!

Comment

Working...
      X