TU5 se najcesce moze naci u 306ici. Noviji modeli 405ice, 406, 206.. a ima ga i u Citroenu(C2 VTS ima najjacu verziju-123ks).
16ventilska izvedba je najcesca. Koriscen je u motosportu. Vrh ponude iz TU game.
Kazem zavisi,a kad smo vec kod zadnjeg trapa,imam pitanjce,jel i kod SWa torzija pozadi? Pade mi na pamet, ako jeste u sw-u torzija, onda samo da se ubaci, ukoliko je moguce u obican i onda imas dobre torzije i nazad i nemas problema s trapom osim sto ce malo poskakivati? Sta mislis o tome vocko?
I karavan ima torziju i pretpostavljam da je jaca od torzije na obicnom 206. Cak mislim da 206 van (3 vrata) ima istu torziju kao i karavan.
Ako bi se vec bavio mislju da kupujes celu tozionu osovinu, onda je lakse (jeftinije) naci od vana nego od sw.
Uh, imao sam ja jedan 206 1.4 hdi van ali za neke ekstremne uslove. Ispod poda, celom duzinom od branika do branika, je imao zastitu od celicnih limova (koji su lepo uklopljeni) i skroz je bio podignut - i napred i nazad. Posle je majstor poskidao te ploce (i nasao pola tone blata), torziju je "popustio" da bude niza, a napred je morao da promeni opruge...
Comment