Sada sve radi. Nemam pojma šta mu bi. Izgleda da neki osigurač malo zeza.
Daewoo Nubira vs. Fiat Marea KARAVANI 1.6
Collapse
X
-
U tom slucaju samo "restartujes" i sve bude OK...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Merio sa potrošnju. 12,5 l plina i 1,5 l benzina na 100km. Jel' to normalno ili je mnogo potrošio?Meni je OK. Ipak teži i veći auto a vuče ko lud.Samara mi je trošila oko do 10 l plina, beznin normalno ništa zato što sam je i palio na plin. Na Samari sa prelazio 10.000km za godinu dana a Nubira je kod mene nedelju dana a već sam prešao 600km. Šta mogu kad je prava uživancija voziti Nubiru.
Ej haj baš nas briga, vozamo se na taljiga.
Comment
-
-
valjda je normalno, jer je zima, ja imam slicnu potrosnju, a leti ocekuj 10-11 plina i 0.5 benzina.
ne pitah, koji je plinski sistem? nekakav sekvent, ili...?"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Troši benzin zato što ga palim na benzin a onda kad se malo ugreje on automatski prebaci na plin. isto se prebaci i iznad 2500 obrtaja. Lepo radi. Inače sad je potrošnja 10l plina i 1l benzina verovatno kvalitet goriva.Ej haj baš nas briga, vozamo se na taljiga.
Comment
-
-
Može jedan savet? ovako. Vidim da su svi za taj sekvent i da očigledno ovaj što ja imam vakumski sistem ne valja, mada ja nemam problema (za sada). Šta kažete za ovu ideju? da ja odem u servis normalno ovlašćeni da oni prerade ovaj postojeći na sekvent verovatno će biti i jeftinije zato što već imam bocu i instalaciju. Pitanje je da li ću morati da radim ponovo atest? zato što u saobraćajnoj piše samo "ugrađen TNG" i ništa više.Znam da po zakonu ako menjaš bilo šta na instalaciji atest više ne važi. Čisto me interesuje da li bi ovo prošlo kod tehničkog pregleda ili kod naše policije? Unapred hvala.
Nadam se da nije glupo pitanje. Mada, ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori.Ej haj baš nas briga, vozamo se na taljiga.
Comment
-
-
Važi. imam već slike i hteo sam da ih postavim u "odgovaravajuću temu" ali slike su slikane kad je bila Nubira na BG tablice pa nije fazon. Moraću ponovo slikam da je vidite kako stvarno izgleda sa PA tablicama pa ako me prepoznate u Beogradu možda mi nećete svirati za ono "PA"Ovih dana ću postaviti slike.
Ej haj baš nas briga, vozamo se na taljiga.
Comment
-
-
Ize'm ti lebac, sta je zivot! Citam slucajno ovaj post, jer mi ga izbacio google za "cena senzora radilice" i nastavim da citam do kraja bilo mi interesantno. Nisam ni gledao ciji je sajt, tek mi se ucini dok citam tvoje (Vladimirove) komentare kao da cujem u sebi poznat glas, reko' "Ovaj prica ko Vlada" i pogledam levo kad ono Vladimir, Kovacica. Uhu hu covece! INcredbl! De si kolega, de si generacijo! I ja kupio auto, onu tvoju drugu alternativu al ne Mareu nego Fiat palio. Od skoro me zabejava sa paljenjem! Eto, nadam se da si nacinio dobar izbor sa Nubirom, (inace sam mislio da se kaze "N u b r i a"). POzdrav sa juga! Sve najbolje!
Comment
-
Comment