zapisao sam sve brojeve sa plocice ali samo je ovaj sa jednim slovom i sest broja, ako trebaju i ostali da pisem i njih, ovako: C116513
Gde mogu da proverim po broju sasije godiste
Collapse
X
-
Originally posted by nikolapanicAko je prva registracija na pr.1997. a auto je 1995.godiste,sta je bilo sa tim autom dve godine tj od '95. do '97.godine?
Comment
-
-
ja sam marta prosle godine uvezao auto za koje u nemackoj saobracajnoj pise da je proizvedeno 1992 godine a nasi su ga podmladili za godinu dana na carini tako da sad imam auto koje je proizvedeno 1993 godine, valjda tako rade za svakog polovnjaka koji se uveze.
Comment
-
-
tu kubikazu sto pise imaju samo benzinci.Dizelasi nemaju.Pobroju motora lako mozes dokazati ali mislim da ce te mozda terati i u zavod za standardizaciju ako ne budu dobre volje da ti, na osnovu knjiga u kojima im pise koliko motor sa tom oznakom ima kubika,to isprave,valjda potvrde krim tehnicari,odradis tehnicki itd.Oznaka tvog motora,u slucaju da je dizel od 2100ccm,je J8S758 ili J8S620.Ako ti motor ima tu oznaku i dizel je,javi se u sup pa proveri sta treba da radis ili najpre pitaj nekog na tehnickom sta i kako.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
smislicu nesto, hvala u svakom slucaju, znao sam da nesto sa saobracajnom nije uredu jer kazem znam i ja da ne idu jaci motori od 2.5D u tom modelu, autodata je bila najlaksa da se to vidi a na tehnickom sam vec bio i tamo kazu da je to to, kao nema greske moracu ponovo da odem sad kad sam siguran i da im objasnim lepse. Mada mi je drug koji kao ima malo veze sa tim vozilima rekao da je 1.9 motor u pitanju ali nisam bas siguran koliko je dobro njemu verovati mada nije to ni bitno jer greska postoji u svakom slucaju. Pozz...
Comment
-
-
na plocici motora a i u saobracajnoj ti pise oznaka pre broja kao sto je J8S ili sl.Na osnovu toga se prepoznaje koliku kubikazu ima auto stvarno a on moze da bude registrovan i na manje ili vise.Moj drug je vozio R25 sa istim motorom kao i ja ali je njegov bio 2,0 a moj 2,2.On je prosao bolje jer 9000 dinara placa manje registraciju a i niko ne proverava koliko je to stvarno kubika po broju motora.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
Comment