Ovakva je situacija.Drug koji ne koristi internet ima Peugeota 106 '98(usrecio se ko i ja) i hoce da ga proda i da doda jos soma i da kupi nesto vece i novije.E,sada posto ste meni dosta pomogli,verujem da ce te i njemu.Kupio bi neki auto malo veci neke nize srednje klase,tipa golf III,astra,306...Prelazi otprilike 40 kilometara u gradu dnevno i mozda jednom nedeljno il i redje voznja van grada od 150 km u oba pravca.Recimo da je u zadnjih godinu dana presao 20000 km,a da ce sad zbog posla prelaziti malo vise po gradu.Svidja mu se recimo punto II ,ali za te pare moze da uzme samo neke vanove koji su sveze stigli iz Italije.Inace ja sam vozio do skora punta 1.9 dizela na poslu i ugazili smo sa njim 40000 za godinu i po surove beogradske voznje.Pritom nikakvih ulaganja nije bilo sem motora desnog brisaca i kocnica.E,sada da li je se potrefio takav ili su stvarno dobri?
Druga opcija je ako ne bude lako mogao da prodao sadasnji auto da ga zadrzi.Pre mesec dana mu je radio torzije i zadnji trap i pukao 280 evra.Motor mu je super,limarija ok.Nervira ga sto malo vise trosi po gradu,a kada izadje na otvoreno nema snagu posto je 1.1.E,sada na njemu nema nekih ulaganja sem mozda sitnih,pa da li da ga ostavi jos,a pare da steka.Sta vi mislite?
Druga opcija je ako ne bude lako mogao da prodao sadasnji auto da ga zadrzi.Pre mesec dana mu je radio torzije i zadnji trap i pukao 280 evra.Motor mu je super,limarija ok.Nervira ga sto malo vise trosi po gradu,a kada izadje na otvoreno nema snagu posto je 1.1.E,sada na njemu nema nekih ulaganja sem mozda sitnih,pa da li da ga ostavi jos,a pare da steka.Sta vi mislite?
Comment