- ali i masu manjih gradskih automobila tipa Corsa, Clio, Fiesta... starosti do 7 godina. U prinicipu sve zavisi od tvojih potreba i buduce namene automobila.
Moje licno misljenje je da je ovaj Nissan u toj (cenovnoj) klasi trenutno najbolja ponuda, ako se ispostavi da nije u pitanju neki "shkart"...
I ja mislim da je Nisan najbolje sto moze da se nadje u tom rangu. Narocito sto sam o Carismi cuo sve najgore od druga koji je Mitsubishijev serviser. Odnosno on ih obozava
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Carisma je odlicna kupovina, samo u vecini slucajeva se ispostavi da postoji neka "caka" kad je u pitanju ovakav oglas...
Ukoliko je sa autom sve u redu ne treba razmisljati!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
nisan mnoooogo skup za odrzavanje tj delovi su kazu mnogo skupi.
Izuzetno je skup za odrzavanje.
Menjas plocice na 100k km i one kostaju 50e. Kaiseve nema, pa nema ni menjanja, nema potrebe za spanerima i sitnicama, vec samo kontrola lanca na 200k i eventualna zamena na 350k.
Svojeveremeno sam menjao i komplet kvacila na Almeri i to je kostalo 120e.
Koliko li ces kaiseva i spanera da promenis i za koliko e na tvom autu za 350k km koji je jeftiniji za odrzavanje?
Ovaj put si odvalio za medalju.
BTW, Oglas za Almeru je vec komentarisan u teni za Nissana - ne postoji Almera sa 102ks, a ako je 1.4 onda je 75ks.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
nisan mnoooogo skup za odrzavanje tj delovi su kazu mnogo skupi. znam par ljudi koji su vozili karizmu i kazu da je ok auto skroz.
Zverko da te ne znam, pa da ti nesto kazem..
Nije tako skupo odrzavanje, sasvim je ok. Ja nisam verovao dok se nisam sam uverio vise puta da je odrzavanje za Mazdu 626 dosta skuplje nego za primeru/almeru. Sve je za Mazdu skuplje. Konkretno sam poredio pumpu za vodu, diskove, amortizere... A za Carismu sam cuo da je skupa za odrzavanje isto kao i ti za nissana. Ne znam da li je to tacno ali sam tako cuo.
P.S. NA onoj almeri ako je u ok stanju nema sta da se radi, ima lanac i samo menjas ulje i teras. Drugi kais zamenis kad pukne a to ce biti za nekoliko godina i to je to. Nema nikakve zajebancije sa spanerima, rolerima i ostalim bakracima kao na ostalim automobilima.
Na kraju posle ovoliko price na ovom forumu i one cuvene "cuo sam da je skup i da se kvari" sve se svodi na to da je odrzavanje vecine automobila poprilicno slicno, isto kosta i isto se kvare!
Evo uzmimo naprimer vlasnika Citroena za koga se cuje ovo ili ono, pa on ce ti reci da nema kvarova, najnormalnije se vozi, pomenuce ti par sitnica na koje treba da obratis paznju i to je to! I nema razloga da mu ne verujem!
Takodje i za Saab, Volvo i sve ostale "manje popularne" kod nas,
pa i za svaki drugi brand, eto i za Alfu koju ja vozim!
Jednostavno najbitnije je pronaci odrzavan automobil i nastaviti sa dobrim odrzavanjem i nema tu vise mesta za one price ovaj ne valja ili onaj valja!
Treba se upoznati sa konkretnim modelom, sta je malo problematicno, sta je pozitivno i oceniti da li ti to odgovara, pa se onda odluciti na kupovinu, naravno ukoliko bas nisi iskljuciv kad je u pitanju marka!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
ZA Carismu nemam pojima, ali sve ovo za nisan sto su ljudi napisali je tacno, kum i dobar drug voze Almere i ja imam cesto priliku da ih provozam i sto se tice odrzavanja nemaju nikakvih problema, znaci samo redovan servis, kum je stavio i plin kod IvanaT i presao je nesto preko 50k za godnu dana i sve mu radi ko sat.
bokiTI:
mislim da gresis.
cene odrzavanja i cene delova mogu drasticno da se razlikuju.ja mislim da 5,6000 din nije mala razlika. normalno razlike izmedju klasa su jos drasticnije.
za sve ostalo se u potpunosti slazem.
Comment