Honda accord 2.2i 1990 za americko trziste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • accordas
    CBC Početnik
    • 20.01.2008
    • 6
    • Beograd

Honda accord 2.2i 1990 za americko trziste

Evo ovako,da pocnem!U sledecih 15-20 dana,bi trebalo da postanem ponosni vlasnik accorda 2.2i!Znam da je to mnogo dobar auto,jedini koji mi se svideo!
    Imam par pitanja za hondase?
    1.Zna li neko kolika je potrosnja tog auta?
    2.Da li cu imati problema sa nalazenjem delova za taj auto,s obzirom da je za americko trziste?
    3.Kako da saznam oznaku motora,to je motor 2,2i 16v,!
    4.Cena tog auta je 2600e bez plina!Auto je ekstra ocuvan,presao je 104000 milja?Posto sam procitao da taj auto ima PGMI ubrizgavanje goriva da li to znaci da moram da stavim seqvent sistem plina ili obican?

Hondasi prosvetlite me jer ne znam nista....

Hvala vam unapred!

Postavicu par sliciva da vidite o kom autu je rec,naravno ta slika je sa googla ali auto je takav model...
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

ajd stavi sliku posto nisi precizno definisao koji je model u pitanju
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• 1nsane
      CBC Senator XXL
      • 28.05.2007
      • 388
      • Umcari - Grocka

Jel' taj Accord parkiran u Dzordza Vasingtona, kod zavoda za kozne i infektivne bolesti?
      Za delove je problem samo plastikarija (i naravno limarija), sve ostalo ima i u drugim modelima Hondi, tako da se moze nabaviti. Samo ti treba dobar majstor koji zna od koje Honde ti odgovara koji deo. Sto se plina tice, ne preporucujem ti (to je moje misljenje) ali ako vec stavljas, stavi sekvent. Moze i obican rasprsivac (nije plasticna grana), ali ti je najbolje da odes do A.C. Rasic, pa da ti oni kazu sta treba. Ima istu opremu kao moja integra - znaci aktivni pojasevi, tempomat i takve perverzije. E, sad ono sto ga razlikuje od evropskog modela - mnogo jacu shasiju (tj. ojacanu sa svih strana) zbog strogih normi u USA. Jedino sto je malo skuplja registracija (mislim da ima oko 140 ks) i sto je pitanje u kakvom je stanju.
      NO BRAIN
      NO PAIN
      1_N_S_A_N_E

Comment

Prvo slike, pa cemo lako...

Najverovatnije je CB model, nemoj da se brines, nije strasno, tek posle toga je Honda pocela da pravi totalno razlicite americke i evropske Accorde..

Katadioptere u zmigavcima ne racunam, delovi ne bi trebali da ti budu problem..Razlika je u lajsnama, i slicnim sitnim kozmetickim sitnica, ali daj sliku za svaki slucaj..

Cena je pristojna, ali dosta mala, s obzirom da je limuzina i da je istrcala tu negde 160000 km...

Potrosnja zavisi od tebe, koliko si nezan...Realno, ne ispod 9, do 10, a ako ej vozis kao pravu Hondu, ici ce i vise..

Comment

• 1nsane
          CBC Senator XXL
          • 28.05.2007
          • 388
          • Umcari - Grocka

Trebalo bi da je CB3, to je to godiste modela (najblizi rodjak mojoj rikshi). Samo se ne secam dal' je sa dve bregaste ili sa jednom (mislim da je DOHC, ako sam u pravu, za te motore kazu da kucaju preko 500000km bez "pipanja"). Samo se nadam da nije automatski menjac, ostalo nema da brines. Potrosnja ne bi trebalo da prelazi 9l, ako je motor dobar i vozis normalno (do 5000rpm), ako divljas - moze i do 12,13l.
          NO BRAIN
          NO PAIN
          1_N_S_A_N_E

Comment

• accordas
            CBC Početnik
            • 20.01.2008
            • 6
            • Beograd

Nije parkirana u dzordza vasingtona.Auto je ekstra ocuvan,unutrasnjost je kao nova,menjac je manuelni.Ipac cu ja unju sekvent.DA li bi ona trebalo da trosi sa sekvent sistemom isto plina koliko i benzina ili gresim?

Comment

• accordas
              CBC Početnik
              • 20.01.2008
              • 6
              • Beograd

Comment

• level3
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2006
                • 857
                • BGD, V.B. Karaburma

1. Limarija problem.
                2. plin nemas problem (seqvent)
                3. Ako je manuelni menjac onda nemas problem ali na slici je automatik i onda imas problem.
                4. delovi nemas problem
                5. registracija 500 evrica
                6. potrosnja 10-12 benzina (leto, zima, nacin voznje)
                www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• AreOut
                  CBC Senator XXL
                  • 22.07.2006
                  • 590
                  • Zabjelo

Sta pala cijena sa 7000?
                  http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

Limarija nije strasno, ima polovnih, mogu da se nadju i zamenski rubovi zadnji, a ostalo se pokrpi sa polovnih CB.

Auto sa slike je mislim predstavljen samo radi reda, kako izgleda, vidi se, na papiru pise Warranty, i jos sto sta, sto bih rekao da je to Honda koja se prodaje u Americi..I auto u pozadini je neki japanac, nije evropljanin, slika je iz USA.

No, dovoljno da shvatimo da je u pitanju CB model, ostalo ti je Level3 rekao.

Iskreno, ta linija Honde me bas odusevljava...I ako ima manuelac, ojha...Ovaj sa slike je automatik, ali posto nije to taj...

I da, pazi samo da ne raspalis pozicije pored fara, posto mogu da se uglave i sa evropskog, ali oni nemaju zuti katadiopter, onda menjas oba, ako si esteta..
                    Postoje i americke pozicije u kopiji, ali posto smo u Evropi, niko ih ne uvozi...

Comment

• 1nsane
                      CBC Senator XXL
                      • 28.05.2007
                      • 388
                      • Umcari - Grocka

I da, pazi samo da ne raspalis pozicije pored fara, posto mogu da se uglave i sa evropskog, ali oni nemaju zuti katadiopter, onda menjas oba, ako si esteta..
                      Postoje i americke pozicije u kopiji, ali posto smo u Evropi, niko ih ne uvozi...
                      Ama bas ih nema nigde, a na E-bay im je cena da puknes od smeha.
                      Takodje pazi na retrovizore (posebno na levi - treba mi)
                      NO BRAIN
                      NO PAIN
                      1_N_S_A_N_E

Comment

• accordas
                        CBC Početnik
                        • 20.01.2008
                        • 6
                        • Beograd

Jupi kupio sam auto

Ljudi,evo uzeo sam auto,samo sto ovo nije auto ovo je zver,ide kao nezdrav.....ne smem gas da pipnem leti kao blesav.

A sad jos pitanja.Gde kupiti delove kao sto su kais,dihtung poklopca itd...
                        Gde je to najjeftinije a da su delovi original.....
                        Gde da ugradim plin,i koji sekvent ili sa lambda sondom...

Comment

• -Vedran-
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 3255
                          • Beograd

Sve ti pishe ovde:

Power of dreams !!!

Comment

• level3
                            CBC Senator XXL
                            • 29.01.2006
                            • 857
                            • BGD, V.B. Karaburma

Sve cestitke!!! Da ga pazis i mazis.
                            www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

I da se i uclanis u nasu skupinu...

Comment

Working...
                              X