hvala na pomoci ipak sam presao na nemce i uzeo VW POLO GTI
polo gti
Collapse
X
-
Sto se tih delova tice,svrati sledece subote da se dogovorimo gde mozemo da ti organizujemo delove sa popustom,a posto mi Boki danas i nije nesto pricljiv dozvoli da odgovorim umesto njega - njegov polo je 1.6 iz koga je uspeo (za sada) da izvuce 90 ks-a.WHEN LIFE DOESN'T MAKE SENSE - WE ALL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAIN
Comment
-
-
Originally posted by skarBoki jel tvoj polo isto gti ili...? trebaju mi neki delovi. a za slikice tek posle cetvrtka posto mi foto aparat nije tu a i na njemu su trenutno celicne felneTako da znas sta god ti treba zovi, jer ovih dana me nema trenutno na forumu, zbog nekih obaveza.............
Comment
-
-
mishio na saxu nije falilo ama bas nista jedino mu ja jos nisam promenio donji nosac motora jer nisam stigao ostalo je sve u fullu iskreno menjao sam ga jer me je smorio kao auto a i ne moze francuz da se poredi sa nemcem a sto se tice pola pitaj boga koliko cu i njega voziti dok me ne smori
Comment
-
-
odgovor
Zdravo daste,prijatelji pravih Nemackih masina!Javljam se iz Trstenika,malog mesta u Centralnoj Srbiji.Posedujem VW Polo 97g. 6N,AEX1.4mpi open air verzija.Pravi je lepotan u svojoj klasi.Potrebna mi je vasa pomoc.Naime,treba mi daska,tj.tabla zadnjih vrata,po mogudjstvu sive boje!Hvala Vam unapred,cucemo se jos.Izbacicu slike,videcete kako izgleda lepotan.
Comment
-
-
Originally posted by skarBoki jel tvoj polo isto gti ili...? trebaju mi neki delovi. a za slikice tek posle cetvrtka posto mi foto aparat nije tu a i na njemu su trenutno celicne felne
Oces da ti prodam lokomotivu,pa da guras ko covek?Duh koji vozi........
Comment
-
Comment