Trilema??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kalibaR
    Moderator
    • 03.04.2006
    • 352
    • Beograd
    • AE86 rolle, Eclipse 1G

Sve cene su ti tu negde
    Vidim da ja da ce da padne to iz avatara...hehe

TRIO ti je napisao sve na gomili pa da ja ne tupim.
    Ako uzmes Eclipsa, sta god treba javi se. Ja imam jednog takvog i extra sam zadovoljan.
    Sto se tice delova, uglavnom sve ima da se nadje kod nas. A u krajnjem slucaju sve se moze poruciti iz USA, samo to treba malo cekati...

Javi sta si pazario

Comment

• Turbo_4_ever
      CBC Član
      • 23.01.2008
      • 15
      • Iza volana :)

@Trio Driver

Što se pićenceta tiče, to slobodno zaboravi! Kad Paja vozi, ja ne pijem! hehehe Šalim se, pa gde ćemo drugo da testiramo mačku, ako nećemo na Vencu?

@kalibar

Šta da ti pričam dalje, kad i sam vidiš da sam zaljubljen? Samo da ne dobijem po ušima što sam se učlanio na forum Hondaša, a volim Mitsubishija. Hehe, ma samo da je japanac, nije bitno koji... sve je to za klasu bolje od ovih izvikanih Evropljana. Nego, najverovatnije pada Eclipse, samo nisam siguran kad... kontam najkasnije za mesec dana. Čim ga pazarim eto me nazad u ovoj temi...
      I super je to što ću, ako budem imao neke frke, imati kome da se obratim na forumu. Nadam se samo da si redovan posetilac sajta.

Comment

• cameleon
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2008
        • 315
        • Obrenovac

Pozdrav svim velikim fanovima japanskih automobila! 200sx...VRH!!! Ako bas volis ovaj automobil, priusti ga sebi, neces se pokajati. Malo detalja ispod moje haube...

Comment

• 1nsane
          CBC Senator XXL
          • 28.05.2007
          • 388
          • Umcari - Grocka

Ima kod Zuleta jedan Prelude 4WES, ekstra ocuvan, samo mi se ne svidja sto je automatik - ali momci kazu da je menjac u odlicnom stanju. Ne znam tacno cenu (znam da je na prodaju), ali je zaista u dobrom stanju. Svaki dan prolazim tuda, ako hoces mogu i da ga slikam, i usput da pitam za cenu.
          NO BRAIN
          NO PAIN
          1_N_S_A_N_E

Comment

Originally posted by cameleon
            Pozdrav svim velikim fanovima japanskih automobila! 200sx...VRH!!! Ako bas volis ovaj automobil, priusti ga sebi, neces se pokajati. Malo detalja ispod moje haube...

Znas kako kazu, hvali ciga svoga konja, ali u pravu si, taj auto je vrh, ako imas para da ga odrzavas onako kako treba, onda je stvarno veoma opasna masina...

Comment

• cameleon
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2008
              • 315
              • Obrenovac

Odrzavanje..., sve po p.s.-u, mozda nekad i preterujem. Mislim da ga drugacije ne bih vozio. Sta cu kad sam perfekcionista, ali i to ima svoju cenu ako zelis da bude u top formi.

Comment

Ti si onda jedan od retkih, svaka cast, sta da ti kazem..

Comment

• Turbo_4_ever
                  CBC Član
                  • 23.01.2008
                  • 15

Nego... da ne mislite da sam vas sve zaboravio, pa da se više ne javljam... najzad sam rešio da se pohvalim... Od skora sam ponosni vlasnik Eclipsa iz 1993. godine.
                  Međutim, imam problem. Treba mi hitno jedan deo, a nigde ne mogu da ga nađem. Reč je o krstu na poluosovini. Pokušavao sam na nekoliko mesta, ali mi svi daju odgovore tipa... "može da se naruči". Ne čeka mi se baš mnogo, pa ako neko zna kome da se obratim za takvu stvar (po mogućnosti u Novom Sadu i okolini), bio bih mu zahvalan.

Comment

Broj sasije resava stvar..

Ujedno, drugar iz BGD je isto kupio kao tvoj pre mesec dana..Dosta para ce mu otici na utezanje tog auta, ali izgleda dobro..

Nego, ti rece Novi Sad i okolina?Jel se auto ovde vozi kod nas?Koje je boje?Onaj crveni 2.0 turbo, ili zuti sa Bulevara Oslobodjenja?

Comment

• cameleon
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2008
                      • 315
                      • Obrenovac

Originally posted by Turbo_4_ever
                      Nego... da ne mislite da sam vas sve zaboravio, pa da se više ne javljam... najzad sam rešio da se pohvalim... Od skora sam ponosni vlasnik Eclipsa iz 1993. godine.
                      Međutim, imam problem. Treba mi hitno jedan deo, a nigde ne mogu da ga nađem. Reč je o krstu na poluosovini. Pokušavao sam na nekoliko mesta, ali mi svi daju odgovore tipa... "može da se naruči". Ne čeka mi se baš mnogo, pa ako neko zna kome da se obratim za takvu stvar (po mogućnosti u Novom Sadu i okolini), bio bih mu zahvalan.
                      Svaka cast, lep izbor, ali makina ti je tipican amerikanac, mislim na trziste, tako da ce biti malo teze za delove.

Poruku izmenio: level3

Comment

• Turbo_4_ever
                        CBC Član
                        • 23.01.2008
                        • 15

Pa da, vozi se tu kod nas, tj. voziće se kad bude registrovan. Ma auto je mamara... kupio sam ga od nekog lika koji ga je obožavao, i bio je drugi vlasnik punih 11 godina. On je neki buržuj, a ujedno i ljubitelj tog auta, pa mu nije bilo žao da na njega baca para i para za delove. Sve što je menjao je najpre naručivao iz inostranstva, originale, i nijedan deo nije hteo da ugrađuje odavde... Jedino što ću morati da malo sredim to krilo, ali to je bukvalno sitnica koja se primeti tek kad priđete na 5 m od auta. A ide kao projektil, ali bukvalno kao projektil. Vozio sam nekoliko automobila od preko 100 ks, ali ne mogu ni da se porede sa Eclipsom... mašina je stvarno zverka.

Onaj žuti sam i ja hteo da kupim, ali tad kad se prodavao, nisam imao para. To mislim da nikad neću prežaliti. Inače, ta mašina je prvi put registrovana tek 1996. godine, na lageru je stajala pune dve godine. A da ne pričam kako izgleda utegnuto i dobro. Ali jbg... bitno je da ja imam Eclipsa, pa makar i nekog drugog.

Broj šasije je 4MBMND22APE009331
                        Broj motora je 4G63PK4971

Pa da vidimo jel ima neko deo odavde, blizu NS, a ako ništa da vidim sa tim likom iz Pančeva...

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

obrati se i niku kalibaR sa foruma on vozi isti
                          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Originally posted by Turbo_4_ever
                            Pa da, vozi se tu kod nas, tj. voziće se kad bude registrovan. Ma auto je mamara... kupio sam ga od nekog lika koji ga je obožavao, i bio je drugi vlasnik punih 11 godina. On je neki buržuj, a ujedno i ljubitelj tog auta, pa mu nije bilo žao da na njega baca para i para za delove. Sve što je menjao je najpre naručivao iz inostranstva, originale, i nijedan deo nije hteo da ugrađuje odavde... Jedino što ću morati da malo sredim to krilo, ali to je bukvalno sitnica koja se primeti tek kad priđete na 5 m od auta. A ide kao projektil, ali bukvalno kao projektil. Vozio sam nekoliko automobila od preko 100 ks, ali ne mogu ni da se porede sa Eclipsom... mašina je stvarno zverka.

Onaj žuti sam i ja hteo da kupim, ali tad kad se prodavao, nisam imao para. To mislim da nikad neću prežaliti. Inače, ta mašina je prvi put registrovana tek 1996. godine, na lageru je stajala pune dve godine. A da ne pričam kako izgleda utegnuto i dobro. Ali jbg... bitno je da ja imam Eclipsa, pa makar i nekog drugog.

Broj šasije je 4MBMND22APE009331
                            Broj motora je 4G63PK4971

Pa da vidimo jel ima neko deo odavde, blizu NS, a ako ništa da vidim sa tim likom iz Pančeva...
                            To sto tebi treba je unutrasnji zglob tocka, a tvoj cale je bio danas kod mene u firmi, i sad mi kaze prodavac, a i da ti napisem:

Auto je amer, vidis po tome sto pocinje na 4 broj sasije, da je recimo JMB.... onda je iz Japana.

To moze samo original, i to pitanje da li i Velauto moze da dobavi, posto je americki model, rokovi isporuke su dugi, i cena nije nezna..

To ej nesto sto je skoro nemoguce nabaviti, a veruj mi, kad je meni tesko, onda stvarno..
                            Na to sam mislio kada sam ti pisao, jos dok si se raspitivao koji auto da uzmes....
                            Zuti je bio odlican, Robika ga je odrzavao, kaze bombona..Auto je skup za odrzavanje, a hebu ga bas ovakve sitnice..

Comment

• Turbo_4_ever
                              CBC Član
                              • 23.01.2008
                              • 15

Ma da, bio je on, ali nema od toga ništa. Tvoj radnik mi je rekao da donesem celu poluosovinu, pa da onda merimo i vidimo koji deo odgovara. To mi je malo komplikovano, i mislim da ima i jednostavnijih načina za pronalazak tog dela.

Jbg... lepo i lako nije dostupno svakom, i to je žrtva na koju sam i bio spreman da pristanem, kupujući ovako redak i egzotičan automobil. Uspeo sam da iščačkam nešto preko oglasa, i izgleda da je polovan krstak 50 jevreja, što je stvarno previše za tako mali deo. Mada nekako kontam da za tu cenu lik daje ceo zglob, ali videćemo. U svakom slučaju, taj lik od kojeg sam ga uzeo gleda da mi pomogne na svaki način, a pošto je tako dugo vlasnik auta, zna odakle i kako da to nabavim. Videću sa njim još malo, pa ako ništa ne bude, vraćam se ovamo.

Comment

• Gro_Honda
                                CBC Početnik
                                • 26.04.2006
                                • 4
                                • Grocka (Beograd)

Imao sam isti takav auto pre par godina
                                i odrzavao sam kod nekog dekija na smederevcu na izlazu iz Bgd.
                                Uvek su imali povoljne cene i dosta polovnih delova.
                                Ne znam gde sada radi jer se nekud premestio ali covek
                                koji je ovde po imenu "MUGEN" ti moze pomoci sigurno jer je on tamo radio.

Comment

Working...
                                X