prvenstveno bih voleo da cujem urosev odgovor,a posle naravno i svih vas koji imate iskustva sa ovim vozilima.Dvoumim se da li da u skorijoj buducnosti kupim kappu 2.0 20v tako da vas pitam za utiske.
nagovorite ili me odgovorite
Collapse
X
-
Sta te konkretno zanima? Ovako da ti napisem da imam dobra iskustva nista ti ne znaci. Dakle ajde ti nama malo vise informacija, za sta bi koristio auto? Duge ture? Grad? Koliko prelazis? Da li bi ugradjivao plin ako uopste nadjes neku bez plina???Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
ok,evo ovako.plin obavezno,nisu neke extra ture putovanja,ali volim vece automobile.imao sam cromu 2.0 16v i posle nje nista nije isto-zavoleo italijane,shvatio da dobijes dosta za malo para.extra udobno a u isto vreme trkac .mana je bila potrosnja ispod 17 l plina nikako nije mogla.prelazimo recimo10-15tak hiljada godisnje.
Comment
-
-
Auto je sasvim ok. Ja sam konkretno naleteo na odlican primerak pa nemam nikakvih problema. Samo sam zamenio protokomer kada sam ga kupio i to me kostalo 90eur i pre neki dan sam zamenio termostat i on me kostao 3500din. Do danas se sa kappom preslo oko 40.000km bez problema. Ugradio sam mu odmaah i plin, sekvencionalni i to kosta oko 1000eur. Ako naletis na primerak sa metalnom granom to moze onda dosta povoljnije da se odradi. Motor je odlican, doduse treba mu malo veci obrtaji da bi se probudio ali nista strasno. Na 5000km mi potrosi oko 500gr ulja. Ono sto je mene iznenadilo pozitivno su dugi intervali zamene potrosnih delova. Filter vazduha na 40k km, filter goriva na 60k km, disk plocice su u mom slucaju trajale sigurno 50k km, svecice se menjaju svakih 40k km.... Dakle nabavka samo originalnih delova i nema problema.
Ja nemam problema sa trapom nikakvih, mada ih i ne ocekujem, ipak je to auto vece klase.
Potrosnja plina mi je 8-18l. Obicno je 10-11otvoren put i gradska 15litara.
Ne znam vise sta da ti pisem, pa ako te interesuje nesto konkretno ti pitaj!Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
iskreno kad sam kupovao auto i kappa je dolazila u obzir ali stilo karavan je presudio
ali u svakom slucaju sto duzi auto to bolji udobniji ,
za potrosnju stvarno ne znam ali sam negde na forumu citao uglavnom da
su ljudi zadovoljni sa njima
ako ti nije problem vidi da nadjes neku cekicaru
ja ih licno nevolem (drzim upalen radio da ne slusam motor) ali od kad sam uzeo stila zadovoljan sam brz jak snazan dobro ubrzava
sto se tice avatara i dalje mislim da je najbolji na celom sajtu>>DAHAR<<
"Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"
Comment
-
-
Originally posted by zemunac72Originally posted by bolenbgdne znam za kapu ali avatar je najbolji na forumu osim male sitnice ,
ali on je gore podalje pa ne smeta
Samo polako,...,popravljas se.Jos malo,pa menjas limuzinu
Comment
-
Comment