nagovorite ili me odgovorite

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 155Zemun
    CBC Član
    • 09.01.2008
    • 21
    • Zemun

Ma video cim sam napisao ,ali kasno+mislio da je neka provokacija a nije ni to.Tako da calibra oprosti

Comment

• kosta155
      CBC Član
      • 16.08.2007
      • 15
      • Beograd,

Ti druze ides mojim stopama. Ja sam vozio 5 god 155 2.0 16 TS i mislio sam da cu posle uzeti 156 ali... naletim na Kappu 2.0 20v Turbo, jedini model za koji sam pricao e kad bi je nasao... Posle vise nisam Alfu hteo da vozim i odmah sam je prodao. Nije da sam imao nekih problema, sluzila me je super, ekstra izgled, ocuvana, ja je licno dovezao iz Austije od nekog lika koji ju je prao po ceo dan, crna, sport model, okretali se svi zivi, gledali na parkingu, al tu je problem... Nema dovoljno konja za takav izgled i kvalitet joj je isti ko na Fiat Tipu znam, dva sam imao. Nego da se vratim na Lanciu. Kako bi ljudi rekli gospodska voznja. Jedan od najboljih italijanskih automobila koje mozes da kupis. Tu shvatis da italijani mogu da naprave kvalitetan auto. Medjutim brzo me je prosla zelja za voznjom takvog auta, jednostavno nase ulice nisu dovoljno velike i dobre za takav auto, a o parking mestima da ne pricam. Oce drugar da je uzme smara me od kada je video. Imam je vec dve godine i sluzi me ekstra ali mi je preterano komplikovana za grad. Siroka je ko S klasa i BMW 7, sva sreca da joj se retrovizori sklapaju na dugme inace...Taj motor koji ti gledas je odlican, al nemoj da ocekujes neke ludacke performanse. Ako te nesto interesuje pitaj, ako znam pomoci cu. Poz
      Saab 9-3 Aero
      Volvo V40 2.0T

Comment

• kosta155
        CBC Član
        • 16.08.2007
        • 15
        • Beograd,

Originally posted by Bambalic
        da li neko moze da mi kaze neko osnovne informacije o tipu 2.0 16v GT( ubrzanje,snaga,slabe tecke,itd.......... )

izvinite sto ometam i off-ujem temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Druze Fiat Tipo ima 2.0 8v GT (grand turismo) i 2.0 16v Seidicivalvole.
        Koji te interesuje?
        Saab 9-3 Aero
        Volvo V40 2.0T

Comment

• 155Zemun
          CBC Član
          • 09.01.2008
          • 21
          • Zemun

Kosta hvala puno,kao i Srdjanu.Definitivno ste u pravu,u principu mi uopste toliki auto nije ne ophodan ali jbg.To je nesto jace od mene.Kada jednom sednes u veliki auto tesko je posle zadovoljiti se nekim prevoznim sredstvom.
          Trenutno se dvoumim oko dve lepsa i bolja ima obican plinski uredjaj i radi bez problema,a ova malko losija ima sekvent.Pisite mi vase utiske sto se toga tice.

Comment

• pedro
            CBC Član
            • 04.06.2007
            • 27
            • beograd

Ajde vise kupi tu kappu,pa da obrnemo koji krug

Comment

• 155Zemun
              CBC Član
              • 09.01.2008
              • 21
              • Zemun

E Pedro onda te vodim ne na djir nego na dva,a mozda obidjemo i neke promiskuitetne dame .

Comment

• predrag&marea
                CBC Član
                • 20.05.2007
                • 34
                • beograd

Nase table?Koliko ih cene?

Ja sam mislio proletos kupiti stranca ali nista ne nadjoh

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Danas sam gledao ovu Kappu

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=44069

Auto je u jako dobrom stanju, garaziran. Najocuvanija koju sam do sada video, a pregledao sam desetak. Medjutim, odmah mi je bilo sumnjivo da je 2000. godiste jer se od 1998. ugradjuju JTD motori. Stakla su 99, osim sofersajbne koja je 2001. Proverio sam na Eperu - proizvedena je 1997. Covek kupio od Sapcana, sta reci.

Inace, ide odlicno, bolje od mog Mondea, a osecaj u voznji je fantastican. Neki dan vidim jednu skoro perfektnu u perionici. Raspitam se, kad ono majstor Lakijeva. Jbg, nije za prodaju...
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• tanja.v
                    CBC Član
                    • 10.01.2008
                    • 57
                    • beograd rakovica

@155Zemun
                    Ne odriči se sna tako lako nego dodaj keša(kredit) i pojačaj se za jedan broj -"156" je tvoja alfa.
                    P.S.Ti si trkač (kao i svaki alfista)nije kappa za tebe,bićeš nesrećan,vozićeš limuzinu a sanjaćeš brzinu!

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by tanja.v
                      P.S.Ti si trkač (kao i svaki alfista)nije kappa za tebe,bićeš nesrećan,vozićeš limuzinu a sanjaćeš brzinu!
                      A da probas jednu 2.0 20v Turbo pa da vidimo tvoj komentar posle toga...
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• 155Zemun
                        CBC Član
                        • 09.01.2008
                        • 21
                        • Zemun

ha ha e lepo si mu rekao.Da se ne lazemo ni alfa 1.8ts 8 ventila nije nikakav trkac a moja je bila bas ta.Definitivno samo motor 2.0 za kappu i to bez turbine.
                        A i sa cifrom sam ogranicen na nekih 4 600.Probleme sa godistem sam uvideo da ima svaka,odnosno sve su u saobracajnoj podmladjene valjda
                        zbog uvoza.
                        1 koju sam gledao extra felne,gume,sekvent,ima atest,malo ocesana po desnoj strani i lupka trap-cena oko 4000.
                        2 extra auto,ocuvana,servisirana,nema felne,nema plin 4300

Comment

• predrag&marea
                          CBC Član
                          • 20.05.2007
                          • 34
                          • beograd

....ma bolje je ona od 4300
                          Dok sredis trap,cesku na desnoj strani to te izadje toliko(a pri tom ce se uvek videti da je tu nesto radjeno).
                          Felne,gume,plin uvek mozes naknadno ubaciti

Comment

• zemunac72
                            CBC Veteran
                            • 08.12.2006
                            • 154
                            • zemun

@155Zemun
                            Ne odriči se sna tako lako nego dodaj keša(kredit) i pojačaj se za jedan broj -"156" je tvoja alfa.
                            kao sto ti sanjas brzinu....dodjite obojica ,zakacim vas sajlom i da vidite sta je brzina.....stigla masina konacno....

Comment

• predrag&marea
                              CBC Član
                              • 20.05.2007
                              • 34
                              • beograd

Originally posted by zemunac72
                              @155Zemun
                              kao sto ti sanjas brzinu....dodjite obojica ,zakacim vas sajlom i da vidite sta je brzina.....stigla masina konacno....
                              bljak.....

Comment

• tanja.v
                                CBC Član
                                • 10.01.2008
                                • 57
                                • beograd rakovica

Originally posted by zemunac72
                                @155Zemun
                                @zemunac72
                                Samo sipaj ulje do maximuma i ponesi još kanticu pride,pošto ti motor "malooo"troši ulje a i "sitna" ti je kilometraža!Sada imaš konačno auto u koji možeš komotno da sedneš.Pozdrav!

Comment

Working...
                                X