Daewoo Lanos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boda Tajson
    CBC Član
    • 14.03.2006
    • 44
    • Novi Sad

Daewoo Lanos

Naleteo sam na Lanosa 1.6 sx '98, 120k km. Posto se ne mogu pohvaliti da pratim cene polovnih vozila, zanima me kako se krecu ova vozila tog i pribliznog godista, cena odrzavanja, mane... uglavnom sve sto moze biti korisno

Da li se na osnovu godista i modela moze odrediti kakva je usisna grana zbog naknadne ugradnje plina? I kakv bi plinski uredjaj bio odgovarajuci za ovaj auto? Znam da bi ova pitanja trebala na autogas podforum ali mi je bezveze da razdvajam u gomilu poruka.

• vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Idu oko 4k€, odrzavanje nije skupo jer vecina delova odgovara od starijih opela (kadet E i astra F). Ima pocinkovanu limariju za razliku od njih tako da nema njihovu manu da truli brzo.
    Taj 1.6 16v je pravi motor za tu shasiju, i ima metalnu usisnu granu. Moze lambda kontrola da se stavi ili za malo vise uzmes pravu stvar, direktno ubrizgavanje plina.
    Mana im je lose upakovana plastika unutra, pa ces morati malo da trpis cvrcke ili da ih ushushkash. Za te pare daje dosta i opravdava ih sigurno.
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Boda Tajson
      CBC Član
      • 14.03.2006
      • 44
      • Novi Sad

Iskreno sam ocekivao odgovor "losa limarija" zbog srodstva sa opelom. Kvalitet plastike mi nije prioritet tako da... ozbiljno ga uzimam u razmatranje.

Hvala

Comment

• mrki
        CBC Senator XXL
        • 08.11.2006
        • 550
        • nis, serbia

lanos je extra auto za tu kintu i po meni veoma zanimljiv dizajn.
        bio mi je u razmatranju pocetkom 2007.
        samo napred!

Comment

• RANK
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 1635
          • Beograd
          • FIAT MAREA WEEKEND 1

sa tim motorom su jako retki, pravi ulicni trkac. mislim da od 0-100 ide za oko 9s. grana je metalna, ali je preporucljiv sekvent, sto opet nije strasno jer ga imas kod IvanT za oko 650 neurona. limarija odlicna, plastika zna da zvrci, ali se ne lomi. cena varira zavisno od opreme za to godiste od 3800-4500. odrzavanje extra povoljno, osim kod udesa. farovi matiraju posle 6-7 godina.
          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

Working...
          X