Rent-a-car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

disponent (lat. disponens)
    upravnik, poslo vođa, lice koje je ovlašćeno da upravlja poslovima jedne trgovačke kuće; lice ko je raspolaže

Svaki pocetak je rizican, osim ako nisi vec bogat pa pokreces posao i mozes da izdrzis i poneku gresku.
    https://t.me/pump_upp

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

tako je, i ako ne pokusas neces znati jel to sto si smislio bilo vredno ili nije...

ja sam uvek za to da se pokusa, preduzetnistvo nije tesko

Comment

• gagara
        CBC Početnik
        • 17.09.2008
        • 3
        • norveska

sto se tice biznisa o kojem govorite i nije tako los.recimo 207 koju sam iznajmljivao kupljena je nova 2007god. i do kraja avgusta2008 je presla gotovo 20000km.dan rente do predjenih 200km kosta u proseku 40eu.nov pezo kosta oko 12000eu.sto znaci da je trecina automobila otplacena za godinu neracunajuci dodatne troskove firme i odrzavanja auta.nakon dve godine izdavanja auto se prodaje i kupuje nov.narode postoji li neki sajt u srbiji da se izdaje pezo 308

EDIT: Rasprave i kvalifikacije ostavi za PP ili u 4 oka, ostale to ne zanima.

Poruku izmenio: Darko

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

probaj vip rent-a-car

Comment

• nikola_VUK
            CBC Senator XXL
            • 20.09.2005
            • 317
            • Podgorica - Novi Sad
            • Mercedes vaneo 1.7

Originally posted by gagara
            sto se tice biznisa o kojem govorite i nije tako los.recimo 207 koju sam iznajmljivao kupljena je nova 2007god. i do kraja avgusta2008 je presla gotovo 20000km.dan rente do predjenih 200km kosta u proseku 40eu.nov pezo kosta oko 12000eu.sto znaci da je trecina automobila otplacena za godinu neracunajuci dodatne troskove firme i odrzavanja auta.nakon dve godine izdavanja auto se prodaje i kupuje nov.narode postoji li neki sajt u srbiji da se izdaje pezo 308

EDIT: Rasprave i kvalifikacije ostavi za PP ili u 4 oka, ostale to ne zanima.

Poruku izmenio: Darko

Nama je racunica bila da se auto isplati za tri godine, a uzimas ga na lizing od 4 godine, tako da u principu auto sam sebe otplati za tri, jednu godinu odradi za tebe i posle ga prodajes 4 godine starog sa predjenih 100.000 hiljada i tek onda uzimas zaradu.
            Jedino sto je u tom poslu previse obaveza bilo za nas, a imali smo super ponudu za VW: auto se placa u tri godisnje rate bez kamate i bankarskih zajebancija plus oni nas caste kasko za vozila...

Comment

• gagara
              CBC Početnik
              • 17.09.2008
              • 3
              • norveska

@japanx
              vip ima samo vw.vozila ,a i sajt im je bez veze ne moze da im se pridje cenama kao da je neko lud zvati da ih pita.
              preko portal srbije ima dosta agencija ,ali ja ne razumem ljude koji rade s tim poslom a markenting im je uzas.pola od njih cak i nema svoju internet stranicu.svaka im cast kako uspevaju da izdaju i jedan auto.portal srbije je dobro zamisljen samo dok nesto nadjes treba ti dva dana lose uradjen.
              lepa je i honda ako je to ona sto ima mocne farove preko cele prednje strane izgleda kao spejs satl

Comment

Working...
              X