Auto do 3500 eura!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Someone!
    CBC Početnik
    • 04.02.2008
    • 2
    • Beograd

Auto do 3500 eura!

Pozdrav svima ! Ovo mi je prva poruka na forumu i zeleo bih da mi pomognete pri kupovini mog prvog automobila !
    Ne raspolazem sa puno novca,iako bih to jako voleo
    Salu na stranu... otprilike bih mogao da odvojim 3500 do maximum 3700 eura.AUtomobili koji se meni svidja je recimo peugeot 306.
    Sta mislite , da li bih za taj novac mogao da nadjem solidnu 306-icu.. ili mozda imate neki drugi predlog?
    Necu se praviti pametan i uvazicu sve sto vi kazete.Meni se taj auto mnogo svidja.Takodje mi se svidja i fiat bravo.. ali sve bi to imalo smisla,kad bih ja imao nekih 5000 eura, pa da stvarno trazim kvalitetan auto..

U oglasima sam video par 306-ica, koje su oko 3500-3700 eura.Kako se vama to cini, da li je mozda neko video neke od tih automobila.. ? I da li mislite da su vredni gledanja?

A poslednja stvar.. da li imate neki drugi predlog.. mozda citroen saxo.. ili nesto slicno... Fiat punto.. .

Mada.. zapeo sam za tu 306-icu.. ali ne znam da li cu naci neku da je normalna za ovaj novac! Hvala vam puno i nadam se da cete mi sutra pomoci i da cu naci puno vasih odgovora.

Ako ste protiv 306-ice.. voleo bih i da mi kazete zasto.. jer je moje znanje o automobilima, jako oskudno.

Pozdrav jos jednom...
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

306 je dobar auto, ako nadjes neodvaljen primerak, bices zadovoljan.

Za 3500e ima dosta automobila, ali bi mogao malo da reorganizujes zelje/potrebe pa da pitas konkretnije...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Someone!
      CBC Početnik
      • 04.02.2008
      • 2
      • Beograd

Pa sad... ja bih najradije peugeot 306... ali trenutno nisam u zemlji, pa ne mogu da idem da pogledam.Bicu za nekih 5-6 dana.... ali bas za to vreme gledam da pokupim sve potrebne informacije.

Video sam i na vasem forumu.. da je neko kupio onog belog brava, a 3500 eura ! I to mi se jako dopada..

Ajde.. mozda nisam trebao da otvorim ovu temu, posto je ocigledno da je znam bas sta zelim.Ja bih samo neki tako lep autic do 3500 eura.. da nije veliki potrosac i da ne bude u krs stanju.

306 i bravo .. su mi prva dva.. bas tim redosledom.A ako za te pare ne bih mogao da nadjem nesto da je u normalnom stanju, onda bih bacio pogled na saxa i na punta.

Jel znate nekog nesto da prodaje.. ili jel ima neko da me ohrabri da stvarrno mogu nesto da kupim za ove pare ?

Hvala

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Necu da te razocaram, ali za taj novac ces jako tesko, skoro da i neces pronaci dobar auto u Srbiji...

Malo da dodas i uzmes Punto I klot pa da i budes zadovoljan stanjem, ali ostalo, uz sve zelje, jako tesko...
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• stainless
          CBC Veteran
          • 26.10.2007
          • 183
          • CG

bi li mogao da nadjes audi b4 tdi,bas je solidan za te pare.
          Originally posted by Stefan_s
          Ta dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

B4 ne moze solidan, tj. moze na CG table. Ali moze obicna 80-tka jako dobra za tu ovu, ali tesko je naci.
            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• cveleBMW
              CBC Senator XXL
              • 21.03.2006
              • 370
              • Beograd, Banovo Brdo

pug.... nikako!!!
              Predpostavljam da nisi u nekoj zavidnoj fin situaciji,... zato nemoj da ga gledas preskupi su delovi!!! (ima mi ga komsa)kuka!

Slozio bih se sa BojanTi,.... sa punticem ces slatko da se navozas!!!

Comment

• Lord_o21
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2006
                • 494
                • Novi Sad

Zasto ne pug? Laze te komsija kad kaze da su delovi preskupi.
                ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• spidi
                  CBC Član
                  • 11.04.2007
                  • 30
                  • Barajevo

Ja prodajem Opel Astru F,ima je u oglasima,pogledaj pa javi...
                  Renault Clio dci

Comment

• MOSLER
                    CBC Senator XXL
                    • 27.05.2005
                    • 1064
                    • Niš

Originally posted by cveleBMW
                    pug.... nikako!!!
                    Predpostavljam da nisi u nekoj zavidnoj fin situaciji,... zato nemoj da ga gledas preskupi su delovi!!! (ima mi ga komsa)kuka!
                    Sve zavisi sta podrazumevas pod tim "preskupi delovi" Ako auto servisiras ili kupujes delove u ovlascenom servisu sigurno je skupo,isto vazi i ako je auto mnogo skasan,kad se non stop nesto kvari nije jeftino ni ako je Zastava u pitanju.
                    Imam Reno Megan koji je po cenama delova tu negde sa Pozoom 306 i odrzavanje uopste nije skupo u poredjenju sa drugim kolima.Sad, imam druga koji vozi Stojadin i njemu je skupo kad mu kazem da mi paknovi kostaju 25 evra ali to je subjektivno misljenje.

Comment

• bojanTI
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2006
                      • 870
                      • Pancevo

In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• dudi
                        CBC Početnik
                        • 27.02.2008
                        • 3
                        • beograd

I ja sam razmišljao o tome pre 15 dana i kupio sam Punta 97. Pregledao sam nekoliko automobila i zabo puntaća... Bitno je da je auto dobar, da nije ishaban i da ti svidja. Ja recimo volim opremu u kolima, tako da sam progledao kroz prste limariji - srediću je . Puntać je sx sa šiberom, auto za uživanje...

Comment

• marko37
                          CBC Početnik
                          • 23.12.2007
                          • 2
                          • Bg

Pogledaj Volvoa kog sam ja stavio u oglase za 3000 eur. Sta mislis o tome?
                          Taman bi ti i ostalo para za plin i registraciju/prenos.

Comment

• tomarko
                            CBC Početnik
                            • 23.02.2008
                            • 7
                            • Beograd

306 ti je dobar auto samo ga za te pare neces naci u bas dobrom stanju, za neku solidnu dobru 306-cu, treba izdvojiti minimum 4000E.
                            Evo i ja jurcam neki autic, pa najvise gledam CLIO (njega najvise), punto, saxo, 106, polo, eto tako nesto na tu temu oko 97 godiste i to ti je tooo...

Comment

Working...
                            X